Πανελληνιο Σεμιναριο Πολεμικων Τεχνων και Πρωταθλημα Nunchaku στην Κομοτηνη

Από τις 25 μέχρι τις 28 Ιουνίου

Ο σύνδεσμος πολεμικών τεχνών «Άπω Ανατολή» υπό την αιγίδα της Περιφερείας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ΠΕ Ροδόπης και του Δήμου Κομοτηνής διοργανώνει για πρώτη φορά στην Κομοτηνή το πανελλήνιο σεμινάριο πολεμικών τεχνών και το πρωτάθλημα Nunchaku του συνδέσμου με πιστοποιήσεις παρακολούθησης του σεμιναρίου σε όλους τους συμμετέχοντες.
 
Από τις 25 έως 28 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής θα διεξαχθούν οι παρακάτω δραστηριότητες:
 
1) Διδασκαλία/Εκπαίδευση της τεχνικής των Samurai Dait-ry Aiki-jjutsu από τον επικεφαλής της χώρας Βεσεξίδη Αγησίλαο, Judo Ολυμπιακής και παραδοσιακής μορφής και πολλές άλλες πολεμικές τέχνες με πιστοποιημένους εκπαιδευτές.
2) Διαλέξεις όπως: «Η επίδραση της άσκησης στο ανθρώπινο σώμα» από τον Διδάκτωρ Μοριακής Βιολογίας Dr. Καμπάς Κων/νος και «Η μάστιγα του σχολικού εκφοβισμού» (Bulling) από πτυχιούχο ψυχολόγο.
3) Πρωτάθλημα Nunchaku με κατηγορίες όλων των ηλικιών.
4) Επιδείξεις διαφόρων συλλόγων/σχολών από την Ελλάδα και το εξωτερικό
5) Ξεναγήσεις στην πόλη της Κομοτηνής.
6) Εξετάσεις και επιδώσεις βαθμών από τον επικεφαλής της χώρας στο Dait-ry Aiki-jjutsu όπως αυτό προάγεται από την «Άπω Ανατολή».
 
Επίσης, στο τέλος της διοργάνωσης θα εμφανιστεί η θρυλική ομάδα MAKOTO με μια από τις πιο εντυπωσιακές της επιδείξεις. Να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε άτομα όλων των ηλικιών και τμήματα εντελώς αρχαρίων, προχωρημένων και δασκάλων.
 
Info
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 698 21 81 433
E-mail: [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.