Παιχνιδια-φωτια στα play-off και play-out της Α΄ ΕΠΣ Θρακης!

Ξεχωρίζει το ντέρμπι στο γήπεδο του Κάλχα

Μετά την ολιγοήμερη διακοπή λόγω εορτών οι ομάδες της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση για τη δεύτερη αγωνιστική των play-off και play-out, η οποία έχει ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.
 
Όλα τα βλέμματα συγκεντρώνονται στο γήπεδο του Κάλχα, εκεί όπου η Δόξα Γρατινής υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου σ’ ένα παιχνίδι που αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για δύο πολύ δυνατές ομάδες. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το πολύ σημαντικό διπλό στην έδρα της Δόξας Σώστη, ενώ ο Μέγας προέρχεται και αυτός από νίκη καθώς επικράτησε δύσκολα με 2-1 του Σπάρτακου. Αμφότερες οι ομάδες έχουν 20 βαθμούς και προπορεύονται στη βαθμολογία.
 
Μετά τη βαριά ήττα με 1-5 από την Ελπίδα, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου θέλει να αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Σημερινός του αντίπαλος είναι ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων που πραγματοποίησε, παρά την ήττα, πολύ καλή εμφάνιση στον Ίασμο και δείχνει πως θα είναι πολύ σκληρός αντίπαλος στο μίνι αυτό πρωτάθλημα. Η σημερινή αναμέτρηση στου Αγίους Θεοδώρους είναι αρκετά αμφίρροπη με τις δύο ομάδες να θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στις Σάπες η τοπική Ελπίδα μετά το εντυπωσιακό διπλό στο Κόσμιο υποδέχεται με ανεβασμένη ψυχολογία τη Δόξα Σώστη που ξεκίνησε με το … “αριστερό” τις υποχρεώσεις της στα play-off. Η σημερινή αναμέτρηση είναι αμφίρροπη, καθώς οι δύο ομάδες έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τoυς.
 
Για τα playout ο Ορφέας Ξυλαγανής μετά και την εντός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στον Κομψάτο Πολυάνθου μοιάζει το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Η ομάδα του κ. Τσορμπατζόγλου, ωστόσο αγωνίζεται σήμερα σε μια δύσκολη έδρα, αυτή του ΠΑΟΚ Κομοτηνής που μετά την ήττα με 3-1 από τον Ορφέα Στρύμης βρίσκεται στην 4η θέση.
 
Η Αναγέννηση Παγουρίων φιλοξενείται στην έδρα του Κομψάτου Πολυάνθου σ’ ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο για τους γηπεδούχους που μετά την ήττα από την Ξυλαγανή βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τη νίκη με 4-1 επί της Μεσσούνης και πλέον βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
Τέλος στο γήπεδο της Μεσσούνης αγωνίζεται ο Ορφέας Στρύμης που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα με τον ΑΟ ωστόσο να θέλει επειγόντως νίκη σ’ ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής: 

PlayOff (Σάββατο 14/4, Ώρα 16:30):
Γήπεδο Σαπών: Ελπίδα Σαπών – Δόξα Σώστη (Δρακίδης, Μπαλάφας, Λάπατας)
Γήπεδο Αγίων Θεοδώρων: Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – ΠΑΟΚ Κοσμίου (Χαμαλίδης, Γκιόσης Καρακασίδης)
Γήπεδο Γρατινής: Δόξα Γρατινής – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Κακουλίδης, Τζιώτζιος, Καραγιάννης)
 
Play-out (Σάββατο 14/4, Ώρα 16:30):
Γήπεδο Μίσχου: Κομψάτος Πολυάνθου – Αναγέννηση Παγουρίων (Μωραΐτης, Δημητριάδης, Παναγιωτίδης)
Γήπεδο ΕΠΣ Θράκης: ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Ορφέας Ξυλαγανής (Παπαγεωργίου, Κοτσαρίδης, Πανταζής)
Γήπεδο Μεσούνης: ΑΟ Μεσσούνης – Ορφέας Στρύμης (Χαρίτσης, Τσιαβαδαρίδης, Κίνας)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.