Ουτε και τωρα νικη για τον Πανθρακικο

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός 2-0

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ομάδα μας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην εκτός έδρας αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16.
 
Καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι στο ξεκίνημά του, με τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού να μπαίνουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και να φτάνουν με αξιώσεις στην εστία του ΠΑΣ Γιάννινα. Εξάλλου, οι δύο πρώτες άξιες λόγου ευκαιρίες της αναμέτρησης ανήκαν στον Πανθρακικό, με τον Βελλίδη στο 4’ να αποκρούει δύσκολα το μακρινό σουτ του Λαδάκη και το νέο σουτ, από τον Χασομέρη αυτή τη φορά, τρία λεπτά αργότερα, να φεύγει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
 
Ο ΠΑΣ στο 12’ έφτασε κοντά στην επίτευξη τέρματος, στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Αθανασιάδη, σε μια φάση που, μετά από σέντρα του Ναδάλες από την αριστερή πλευρά, η κεφαλιά του Ίλιτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Παρόλα αυτά, η ομάδα μας συνέχισε να έχει την υπεροχή και δημιούργησε μία ακόμη ευκαιρία με μακρινό σουτ στο 14’, με τον Βελλίδη να αντιδρά αποτελεσματικά και στην προσπάθεια του Μεχία.
 
Στη συνέχεια το ματς ήταν μοιρασμένο, με τον Πανθρακικό, ωστόσο, να καταφέρνει να κρατάει μακριά από την περιοχή του τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όμως, στο 38’, σε μια από τις λιγοστές περιπτώσεις που οι γηπεδούχοι πάτησαν στην περιοχή του Πανθρακικού, ο Τζημόπουλος κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του από τον Ίγκορ. Ο Τσάβες, ωστόσο, που ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
 
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε την πρώτη του αλλαγή, με τον Ντενίζ Μπαϊκαρά να αντικαθιστά τον Χαβίτο στη πλευρά. Όμως, στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, προϊόντος του χρόνου, αύξησαν την πίεσή τους και το παιχνίδι έλαβε διαφορετική μορφή σε σχέση με την εικόνα που είχε στο πρώτο ημίχρονο. Έτσι, στο 66’ ο Μιχαήλ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, πέτυχε το 1-0.

Η ομάδα της πόλης μας στη συνέχεια προσπάθησε να ανασυνταχθεί, αλλά δεν μπόρεσε να βρει ξανά τον πολύ καλό εαυτό της που εμφάνισε στη διάρκεια του πρώτου 45λέπτου, παρά την είσοδο του Ροτζέριο αντί του Ίγκορ και του Νικόλτση λίγο αργότερα στη θέση του Λαδάκη. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις ο ΠΑΣ σημείωσε και δεύτερο τέρμα, με τον Ίλιτς να κερδίσει τους Σερφά και Αθανασιάδη, μετά από ατομική ενέργεια, και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Ακόστα (90’ Σαπαλίδης), Τσάβες, Ίλιτς, Μανιάς (82’ Γιάκος)
 
Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Σερφά, Ποτουρίδης, Μεχία, Λαδάκης (80’ Νικόλτσης), Χαβίτο (46’ Μπαϊκαρά), Ντιγκινί, Χασομέρης, Ιγκόρ (46’ Ροτζέριο) 

Δημήτρης Ελευθερόπουλους «Από τη στιγμή που σημειώθηκε το 1-0 υπέρ του ΠΑΣ, στη συνέχεια με την ποιότητα των παικτών του μας δημιούργησε προβλήματα»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Πανθρακικού Δημήτρης Ελευθερόπουλους σημείωσε:
 
«Μέχρι το 25ο λεπτό ήταν πολύ καλύτερη η ομάδα μας είχαμε 3-4 τελικές και ο ΠΑΣ την ευκαιρία του πρώτου δοκαριού. Στη συνέχεια ο αντίπαλος είχε το χαμένο πέναλτι του Τσάβες και άλλο ένα δοκάρι, στο δεύτερο ημίχρονο, για να σκοράρει τελικά μέσα από μια καραμπόλα. Γνωρίζαμε καλά ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του και καταφέραμε και περιορίσαμε το χώρο δράσης του Τσάβες. Παρόλα αυτά, από τη στιγμή που σημειώθηκε το 1-0 υπέρ του ΠΑΣ, στη συνέχεια με την ποιότητα των παικτών του μας δημιούργησε προβλήματα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.