Ορφεας Στρυμης: Ομαδα προτυπο με νεα παιδια δια χειρος Πετρου Δημοπουλου

Ένα παράδειγμα για όλες τις ομάδες της ΕΠΣ Θράκης

Από το απόγευμα της Κυριακής ο Ορφέας Στρύμης κάνει τα πλάνα του για την πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, καθώς εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο από τη δεύτερη κατηγορία.

Το νεανικό συγκρότημα του Πέτρου Δημόπουλου, που αποτελεί αγωνιστικό τμήμα των ακαδημιών «Θράκες» εξέπληξε τους πάντες με την αγωνιστική συνέπεια που επέδειξε καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, αντιστρόφως ανάλογη της ηλικίας τους.

Ο Πέτρος Δημόπουλος κατάφερε να πάρει από τους ποδοσφαιριστές του το maximum των δυνατοτήτων τους, παίζοντας όμορφο και σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Με αυτή τη συνταγή άλλωστε θα πορευτεί και την επόμενη σεζόν η ομάδα του Ορφέα Στρύμης. Όλοι από την Κυριακή πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και τους αξίζει καθώς εμπιστεύτηκαν τα νέα παιδιά και δικαιώθηκαν.

Ο Ορφέας πήρε άριστα 10 σε όλα τα επίπεδα καθώς εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, φροντίζει να έχει τακτική ενημέρωση με γραφικά που θα ζήλευαν και ομάδες της Super League.

Μαζί τους φυσικά και ο «Αρχιτέκτονας» των επιτυχιών Πέτρος Δημόπουλος, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του Γιάννη και σίγουρα αποτελεί «επένδυση» για το ποδόσφαιρο του νομού μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.