Ωρα μπαραζ για Παναιτωλικο και ΑΟ Ξανθης

Έτοιμη για την επιστροφή στα σαλόνια η ομάδα της Θράκης

Την Τετάρτη 26 Μαΐου στις 15:30 θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό για τα μπαράζ παραμονής/ανόδου ενώ η ρεβάνς θα λάβει χώρα την Κυριακή 30 Μαΐου στις 19:30 στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ μετά τη νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Όλοι γνωρίζουν καλά πως το βάρος της φανέλας παίζει ρόλο σε τέτοιες αναμετρήσεις. Βέβαια καλώς ή κακώς τον πρώτο λόγο πάντα τον έχει η ομάδα που προέρχεται από ανώτερη κατηγορία και αυτή είναι ο Παναιτωλικός, που μπορεί να μην είναι η ομάδα-φόβητρο αλλά δεν παύει να είναι ένα συγκρότημα που αγωνίστηκε στην Superleague και φτιάχτηκε για αυτήν την κατηγορία.

Ο κατα τεκμήριο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον πρώτο αγώνα μπαράζ της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο τυπικά διαιτητής της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, αν και μένει την Θεσσαλονίκη κατά βάση, πριν δύο εβδομάδες είχε διευθύνει το νικηφορο παιχνίδι του ΑΟΞ με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Θα έχει ως πρώτο βοηθό τον Ραινχαρντ Μπουξμπάουμ του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής και δεύτερο τον Ανδρέα μεϊντανα από την Αχαϊα. Ο Ευστάθιος Γκορτσίλας της ΕΠΣ Μακεδονίας θα είναι 4ος.

Στο VAR θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας και βοηθός VAR ο Γιώργος Χριστάκογλου από την Χαλκιδική.

Τέλος, παρατηρητής θα είναι ο παλαίμαχος Κομοτηναίος διαιτητής Γιάννης Τοπούζης, που ωστόσο για επαγγελματικούς λόγους έχει μετακομίσει στην Θεσσαλία και έτσι λογίζεται πλέον ως παρατηρητής της ΕΠΣ Τρικάλων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.