Ολυμπιακοι Αγωνες 2024: Αθλητριες και αθλητες παλης απο τη Μολδαβια προετοιμαζονται στην Κομοτηνη

Πόλος έλξης για προετοιμασία οι εγκαταστάσεις της ΣΕΦΑΑ του ΔΠΘ

Στην Κομοτηνή βρίσκονται αθλήτριες και αθλητές πάλης από τη Μολδαβία για να μπορέσουν να προετοιμαστούν ενόψει της συμμετοχής και της διεκδίκησης συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΔΠΘ – ΣΕΦΑΑ) για την προώθηση στρατηγικής στο χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα της Ολυμπιακής Πάλης βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος σε παγκόσμια κλίμακα.

Πάνω σε αυτή τη συνεργασία, ήρθε στην Κομοτηνή η αποστολή της Μολδαβίας που αποτελείται από 9 διακεκριμένους αθλητές και αθλήτριες από τα 3 στυλ, Ελληνορωμαϊκής, Ελευθέρας και Γυναικείας Πάλης και τους προπονητές τους για τις εργαστηριακές μετρήσεις και αξιολογήσεις στο Ερευνητικό Προπονητικό Κέντρο Πάλης Duth Wrestling.

Ακόμα μία φορά αποδεικνύεται πως το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης είναι μοχλός ανάπτυξης για την περιοχή μας και είναι πόλος έλξης σε παγκόσμια κλίμακα!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.