Ολυμπιαδα Κομοτηνης: «Καιροσκοποι που δεν εχουν αρχες και ηθος μετατρεπουν σε ευκαιρια ακομα και την αναγκη των παιδιων για αθληση»

Παραβατικές συμπεριφορές καταγγέλλει το αθλητικό σωματείο

«Τα αθλητικά σωματεία βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας! Δεν έχουν δικαίωμα να γυμνάζουν αθλητές παρά μόνο με τους αυστηρούς κανόνες που περιγράφονται στο ΦΕΚ της κυβέρνησης». Αυτό επισημαίνει σε ανάρτησή της η Ολυμπιάδα Κομοτηνής καταγγέλοντας παράτυπες ενέργειες κατά παρέκκλιση των ισχυόντων κανόνων στον χώρο του αθλητισμού για την προστασία από τον Covid-19.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή της είναι η εξής:

«Έχουμε καιρό να σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις στο χώρο του Αθλητισμού και ειδικά για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής στο σύλλογο.

Η επαναλειτουργία ή όχι των αθλητικών σωματείων εξαρτάται αποκλειστικά από τις αποφάσεις της κυβέρνησης και των λοιμοξιολόγων και όχι από τις διοικήσεις των σωματείων ως γνωστόν.

Περιμένουμε καρτερικά μέχρι τη στιγμή που θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα και θα ξανασυναντηθούμε με όλους τους αθλητές και τα μέλη μας. Θα επιστρέψουμε όμως πιο δυνατοί από ποτέ γιατί αυτό έχουμε μάθει να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Να πρωτοστατούμε και να ηγούμαστε σε κάθε αλλαγή που συντελείται προς το συμφέρον όλων μας.

Δυστυχώς κάποιοι θεώρησαν αστεία τη σιωπή και την αδράνεια μας. Βρήκαν την ευκαιρία να χλευάσουν το γεγονός ότι αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τις πόρτες του συλλόγου και να υποστούμε όπως όλος ο κόσμος τις συνέπειες της πανδημίας.

Καιροσκόποι που δεν έχουν αρχές και ήθος και μετατρέπουν σε ευκαιρία ακόμα και την ανάγκη των παιδιών για άθληση, την ανάγκη των γονιών να δούνε τα παιδιά τους να ακολουθούν μιας κάποιας μορφής κανονικότητα. Που δεν ακολουθούν ούτε “ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ” του κόσμου οποιονδήποτε κανόνα ασφαλείας και προσεγγίζουν μέλη άλλων συλλόγων για ένα και μόνο σκοπό. Την τσέπη τους.

Αυτή τη στιγμή συντελείται εις βάρος όλου του αθλητικού κόσμου της Κομοτηνής μια κατάφορη παραβίαση όλων των δικαιωμάτων του από μια μικρή μειοψηφία.

ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!!! Δεν έχουν δικαίωμα να γυμνάζουν αθλητές παρά μόνο με τους αυστηρούς κανόνες που περιγράφονται στο ΦΕΚ της κυβέρνησης.

Η ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ και τώρα θα αρχίσουν τα όργανα…

ΥΓ: Αθλητής η αθλήτρια με δελτίο στο σύλλογο θα επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού Σταδίου ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.