Ολοκληρωθηκε με επιτυχια το 1st Ατλας Κομοτηνης Summer Camp

Στην τελετή λήξη έδωσαν το «παρών» ο Δήμαρχος Κομοτηνής και ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή παιδιών το 1st Άτλας Κομοτηνής Summer Camp αποτελώντας το επιστέγασμα μίας πολύ καλής σεζόν στο ξεκίνημα του νεοσύστατου συλλόγου μπάσκετ της πόλης.

Στην 5η και τελευταία μέρα του Camp οι αθλητές του συλλόγου ξετύλιξαν το ταλέντο και τις γνώσεις που έλαβαν από τις προπονήσεις και διαγωνίστηκαν σε σουτ, 3on3 και 5on5. Τα τελικά αποτελέσματα ανέδειξαν τους διακριθέντες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, όμως όλα τα παιδιά έζησαν μια καταπληκτική αθλητική, και όχι μόνο, εμπειρία.

Προσκεκλημένος στην τελευταία ημέρα ήταν ο κ. Δημήτρης Σερετιδης, διαιτητής του Συνδέσμου διαιτητών Θράκης. Ο κ. Σερετίδης μίλησε στα παιδιά για τον ρόλο του διαιτητή σε έναν αγώνα μπάσκετ και έλυσε πολλές απορίες των μικρών αθλητών πάνω στους κανονισμούς. Σίγουρα, η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και βοήθησε τα παιδιά να διευρύνουν τις γνώσεις τους. Είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες ομιλία της διατροφολόγου Σταυρούλα Γκιουζελίδου και του καθηγητή της ΣΕΦΑΑ του ΔΠΘ Γιώργου Μαυρίδη.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές, όπου όλα τα παιδιά έλαβαν αναμνηστικά της συμμετοχής τους στο camp, καρτέλα σωματομετρικών test και test δεξιοτήτων με υποδείξεις για την φυσική τους κατάσταση και πρόοδο.

Οι διακριθέντες βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους από τους επίσημους προσκεκλημένους, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα και τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Ιωάννη Γκαράνη, καθώς και από τους χορηγούς  κ. Αθανάσιο Σχωρη , τον κ. Χρήστο Κεχαγιά και κ. Γιώργο Δαλθαναση.

Χαιρετισμό απεύθυναν στα παιδιά με πολλές συμβουλές για το μέλλον τους όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι και δήλωσαν παρόντες και υποστηρικτές του παιδαγωγικού έργου που επιτελείται στον Άτλα Κομοτηνής.

Η Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο ευχαριστεί θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, τον Δήμαρχο Κομοτηνής και τους ξεχωριστούς φίλους και χορηγούς του συλλόγου για την παρουσία τους στο Camp και τα χρήσιμα μηνύματα που πέρασαν στα παιδιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.