Ολοκληρωθηκε με απολυτη επιτυχια το 2ο τουρνουα 3ον3 της Α.Ε. Κομοτηνης (+ Gallery)

Το φωτορεπορτάζ της φετινής διοργάνωσης

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο τουρνουά 3ον3 της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, που διεξήχθη στο Πανθρακικό Στάδιο το διήμερο 30-31 Μαΐου.
 
Μικροί και μεγάλοι, φαν του αθλήματος, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους με ομάδες των τριών και απέδειξαν το αθλητικό πνεύμα των Κομοτηναίων αλλά και των φοιτητών της πόλης αλλά και πως το μπάσκετ δεν γνωρίζει ηλικία.
 
Νικητές στην κατηγορία «Ελεύθερο» αναδείχθηκαν οι «Φίλοι Κίμωνα», που κέρδισαν στον τελικό τα «Ζουζούνια». Στην κατηγορία «Παιδικό» οι «Τρίποντο και φύγαμε παραλία» επικράτησαν των I-Clutch ενώ στον διαγωνισμό τριπόντων νικητής ήταν ο κ.Νίκος Πενίδης.

Η όλη διοργάνωση υλοποιήθηκε και φέτος χάρη στις θυσίες των εθελοντών, οι οποίοι και τις δύο ημέρες συμπλήρωσαν 12 ώρες στο Πανθρακικό Στάδιο, μαζί με τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού που ήταν παρόντες και «ετοιμοπόλεμοι» καθ’ όλη την διάρκεια του διημέρου.
 
Πολλές φορές όμως οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους και σίγουρα το 3ον3 τουρνουά της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής είχε πολλές όμορφες σκηνές, τις οποίες και αποτύπωσε ο Βαγγέλης Σερετίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.