Ολοκληρωνεται σημερα η δωρεαν εβδομαδα γνωριμιας με το τενις του ΣΑΕΦΑ Ροδοπης

Αθανασία Κόψα «Εφαρμόζοντας την παιχνιδοκεντρική μέθοδο διδασκαλίας επιτυγχάνουμε όχι μόνο την μεγαλύτερη ενεργή συμμετοχή των παιδιών αλλά αναπτύσσουμε και βασικές ικανότητες»

Με επιτυχία ολοκληρώνεται σήμερα η δωρεάν εβδομάδα γνωριμίας με το τένις από την Ακαδημία τένις του ΣΑΕΦΑ Ροδόπης. Μεγάλη είναι η προσέλευση μικρών και μεγάλων παιδιών που για πρώτη φορά έρχονται σε επαφή με το άθλημα και τις δεξιότητές του. Οι ελαφρύτερες μπάλες, τα μικρότερα γήπεδα και το χαμηλό φιλέ κάνουν το τένις διασκεδαστικό και ευχάριστο καθώς τα παιδιά βιώνουν την επιτυχία μέσα από κάθε κίνηση.
 

«Εφαρμόζοντας την παιχνιδοκεντρική μέθοδο διδασκαλίας» εξήγησε σχετικά η υπεύθυνη των Τμημάτων κ. Αθανασία Κόψα, «επιτυγχάνουμε όχι μόνο την μεγαλύτερη ενεργή συμμετοχή των παιδιών αλλά αναπτύσσουμε και βασικές ικανότητες μέσα από τους γενικούς και ειδικούς στόχους, όπως: ανάπτυξη νευρομυικής συναρμογής, εκμάθηση βασικών μετακινήσεων, εκμάθηση χτυπημάτων σε στόχο, εξοικείωση και έλεγχος ρακέτας – μπάλας, εξοικείωση με την αναπήδηση και την πτήση της μπάλας, ανάπτυξη της ικανότητας αντίδρασης σε σχέση με την κίνηση της μπάλας, εκμάθηση των βασικών κανονισμών».

Να θυμίσουμε ότι τα μαθήματα γίνονται στο δημοτικό γήπεδο αντισφαίρισης δίπλα στο κολυμβητήριο κατά τις απογευματινές ώρες, για τις μικρές ηλικίες στις 18:00-19:00 και για τις μεγάλες ηλικίες στις 19:00-20:00.
 
Info
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6976765112 – Προπονήτρια και υπεύθυνη τμημάτων, Αθανασία Κόψα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.