Ολα ετοιμα για το Τουρνουα ποδοσφαιρου στη μνημη του Γιωργου Μαρινακη

Το διοργανώνει η ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 2ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Γεώργιος Μαρινάκης»  από την ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης στις 15-16 Μαΐου 2022.

Το Τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γεώργιου Μαρινάκη, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των ομάδων ΑΟΞ & Πανθρακικού και αείμνηστου προέδρου της ακαδημίας ΠΑΟΚ Κομοτηνής με θητεία κατά τα έτη 2011-2021.

Στόχος του τουρνουά είναι η ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των παιδιών, προπονητών και γονέων  των ακαδημιών με σκοπό να προβάλλουν όλοι μαζί τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο μέσα από τη συνεργασία, τη διασκέδαση, την ευγενή άμιλλα και τον θεμιτό ανταγωνισμό.

Το 2ο Τουρνουά ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κομοτηνής είναι διήμερο και διεξάγεται:

Κυριακή 15 Μαΐου 2022: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (STARS & LEGENDS) με τη συμμετοχή 16 Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και συνολικά 46 τμήματα, από Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Καβάλα, Ξάνθη και Έβρο, αποτελούμενα από 650 παιδιά ηλικιακών κατηγοριών γεννημένα τα έτη 2010 έως και 2015 και παρουσία 20 Διαιτητών του συνδέσμου Διαιτησίας της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ και  30 εθελοντών γονέων της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Το τουρνουά Ακαδημιών στις 15 Μαΐου είναι χωρισμένο σε 2 κατηγορίες. Το πρωί θα αγωνίζεται η κατηγορία STARS και το απόγευμα η κατηγορία LEGENDS.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι παρακάτω ομάδες.

1)ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Θεσσαλονίκη)

2)Α.Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Θεσσαλονίκη)

3)PRO SOCCER ACADEMY (Θεσσαλονίκη)

4)Α.Ο ΚΑΒΑΛΑΣ (Καβάλα)

5)Α.Ο ΞΑΝΘΗΣ (Ξάνθη)

6)ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ (Ξάνθη)

7)ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Ξάνθη)

8)ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κομοτηνή)

9)ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Κομοτηνή)

10)ΘΡΑΚΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κομοτηνή)

11)ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κομοτηνής)

12)ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ (Κομοτηνή)

13)ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κομοτηνή)

14)ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλεξανδρούπολη)

15)ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλεξανδρούπολη)

16)ΠΑΟΚ ΟΙΝΟΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ορεστιάδα)

Κατά τη διάρκεια του Τουρνουά Ακαδημιών θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις ομάδων, παραγόντων και αθλητών (μετάλλια, κύπελλα, διπλώματα, βραβεία MVP-τερματοφυλάκων και αναμνηστικά έπαθλα προσφοράς.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων ποδοσφαίρου από Θεσσαλονίκη , Κομοτηνή και Ξάνθη αποτελούμενες από 95 παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και παρουσία  6 Διαιτητών του συνδέσμου διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι παρακάτω ομάδες.

1)ΠΑΕ ΠΑΟΚ

2)Α.Ο ΞΑΝΘΗΣ

3)ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

4)ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Κατά τη διάρκεια του Τουρνουά θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις ομάδων, παραγόντων και αθλητών που έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα το διήμερο τουρνουά θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα και συγκεκριμένα τα έσοδα, από τον ειδικό κουμπαρά που θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο των γηπέδων καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, θα διατεθούν στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής.

Μέσω αυτής της διοργάνωσης απορρέουν πολλαπλά οφέλη για την Πόλη της Κομοτηνής και ευρύτερα για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης τόσο σε επίπεδο τουριστικό όσο και  αθλητικό.

Αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο Δήμος Κομοτηνής και η ΔΚΕΠΠΑΚ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.