Οι τοπικες Ενωσεις θα αναδειξουν πρωταθλητες για την Γ΄ Εθνικη της νεας σεζον

Στόχος των ανθρώπων της ΕΠΟ να μην πάει εντελώς χαμένη αυτή η σεζόν

Μπορεί οι πιθανότητες να μην είναι υπέρ της συνέχισης των τοπικών πρωταθλημάτων, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού δεν υποχωρεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχουμε ομάδες που θα πανηγυρίσουν την άνοδο από αυτές τις κατηγορίες.

Σε αυτήν την αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κ. Διακοφώτης στην ΕΡΤ Σερρών και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Βασίλη Αναστασιάδη. Συγκεκριμένα ερωτηθεί για για την ανάδειξη πρωταθλητών των ΕΠΣ τόνισε:«Όταν έρθει η ώρα για ανάδειξη πρωταθλητή στις ΕΠΣ, λογικά θα υπάρξει μια εισήγηση από την ΕΠΟ, είτε με κλήρωση, είτε με κάποιο τρόπο να προκύψει πρωταθλήτρια ομάδα. Όλα δείχνουν ότι δεν θα δοθεί το “πράσινο” φως στα τοπικά πρωταθλήματα να συνεχιστούν. Οι Ενώσεις θα πρέπει να βρουν τον πρωταθλητή, που θα θέλει να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Κάποιες ομάδες έχουν επενδύσει για την άνοδο. Αν ενδιαφέρον υπάρχει από περισσότερες ομάδες, ίσως γίνει κάποιο μπαράζ ή κλήρωση».

Έτσι λοιπόν γύρω στον Μάιο, αν όλα κυλήσουν ομαλά, οι ιθύνοντες της ΕΠΣ Θράκης θα κληθούν να δώσουν λύση σε αυτό το θέμα σχετικά με την ομάδα που θα ανέβει από το τοπικό πρωτάθλημα. Τότε θα φανεί αν θα δοθεί το εισιτήριο της ανόδου στην Γ΄ Εθνική μέσω wild card ή μέσω ενός μίνι τουρνουά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.