Οι προπονητες που θα στελεχωσουν τα τμηματα του Αιαντα Κομοτηνης

Τους προπονητές που θα αναλάβουν τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 ανακοίνωσε χθες ο Αίαντας Κομοτηνής με ανακοίνωσή του.
Σύμφωνα με αυτήν: 

Ανδρικό – εφηβικό 

Το ανδρικό τμήμα θα συμμετάσχει στο Α τοπικό πρωτάθλημα ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με προπονητή τον κ. Δημήτριο Οικονομίδη. Στόχος μία αξιοπρεπής πορεία μετά την ανανέωση όπου επιχειρείται με την ενσωμάτωση των παικτών της εφηβικής ομάδας και την παρουσία 2-3 έμπειρων Κομοτηναίων και 2-3 φοιτητών. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου. 

Παιδικό 

Μετά την πρωτιά στον Δ Ομιλο του παιδικού πρωταθλήματος της αγωνιστικής χρονιάς που διανύσαμε, θα δοθεί η δυνατότητα σε νέους αθλητές γεννημένους τα έτη 2001-02-03 να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα με προπονητή τον κ. Θεόδωρο Πίτατζη. 

Γυναικείο 

Το γυναικείο τμήμα θα συμμετάσχει στο Α τοπικό πρωτάθλημα γυναικών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με προπονητή τον κ. Ανέστη Σαββάκη. Η παρθενική συμμετοχή της ομάδας της αγωνιστικής χρονιάς που διανύσαμε ήταν επιτυχημένη και η 4η θέση απρόσμενα καλή. 

Κορασίδες 

Το τμήμα Κορασίδων του Αίαντα φιλοδοξεί να συνεχίσει μία καλή πορεία στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και υπάρχουν στο σύλλογο 40 κοριτσάκια με όρεξη για δουλειά, υπό της προπονητικές οδηγίες του κ. Απόστολου Χασάπη.
 
Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι στις ακαδημίες του συλλόγου που αριθμούν γύρω στα 150 αγόρια και κορίτσια θα απασχοληθούν και οι 4 προπονητές του συλλόγου με ημερομηνία έναρξης των προπονήσεων αρχές Σεπτεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής στην περιοχή Στρατώνων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.