Οι πολιτικες παρουσιες στον τελικο του κυπελλου ΕΠΣ Θρακης

«Μύρισε» προεκλογικό κλίμα στο ΔΑΚ Κομοτηνής

Μετά από αρκετά χρόνια το ΔΑΚ Κομοτηνής πλημμύρισε από κόσμο καθώς βρέθηκαν στις κερκίδες περισσότερα από 1200 φίλοι του αθλητισμού και των δύο φιναλίστ.

Παράλληλα βρέθηκαν στο γήπεδο και άνθρωποι από το χώρο της πολιτικής, δείχνοντας πως βρίσκονται στο πλευρό των συλλόγων και του αθλητισμού γενικότερα.

Την απονομή έκανε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, ο οποίος μάλιστα κατάγεται από τη Γρατινή, έχοντας στο πλευρό του τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη. Την απονομή του πρωταθλήματος, πριν την έναρξη του τελικού έκανε ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Αχμέτ Ιμπράμ. Στο ΔΑΚ Κομοτηνής ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μανώλης Ταπατζάς καθώς άλλωστε και ο γιος του Κώστας είναι γυμναστής στον Πανθρακικό.

Πριν την έναρξη βραβεύτηκε από την ΕΠΣ Θράκης για την συμβολή της ώστε να γίνει ο τελικός η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου  ενώ στην κερκίδα βρέθηκαν ακόμα ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κομοτηνής Θέμης Τζενετίδης και ο Αντιδήμαρχος τουρισμού Πέτρος Ζωγράφου.

Σε μία ακόμα αναμέτρηση έδωσε το «παρών» ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου, ο οποίος συχνά βρίσκεται στην κερκίδα του ΔΑΚ.

Λίγο πιο δεξιά στα επίσημα κάθονταν οι Αντώνης Γραβάνης, Κώστα Μάινας και Γιάννης Βεζυργιαννίδης.

Κρατάμε φυσικά επιφυλάξεις μήπως μέσα στο πλήθος δεν μπορέσαμε να διακρίνουμε την παρουσία άλλων πολιτικών φορέων της περιοχής μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.