Οι παλαιμαχοι του Πανθρακικου στο πλευρο της ομαδας

Κάλεσμα συμμετοχής προς τον κόσμο της Κομοτηνής στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη

Συνέντευξη τύπου παρέθεσαν οι υπεύθυνοι του Συλλόγου Παλαιμάχων του Πανθρακικού, κ.κ. Απόστολος Χατζηιωαννίδης, Ζαχαρίας Τίλιος και Γιώργος Κεσίδης, το μεσημέρι της Τρίτης, ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη, απευθύνοντας κάλεσμα προς τον κόσμο της Κομοτηνής να γεμίζει το ΔΑΚ και να υποστηρίξει την ομάδα, στο πιο σημαντικό της παιχνίδι, για την παραμονή στη Super League. 

Ζαχαρίας Τίλιος «Να είμαστε δίπλα στην ομάδα, να φωνάξουμε για αυτήν και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την παραμονή μας στη Super League»

Αρχικά, το λόγο πήρε ο κ.Ζαχαρίας Τίλιος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «όλοι εμείς υπήρξαμε ουσιαστικά από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας που λέγεται Πανθρακικός. Την ομάδα τη ζήσαμε από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και παίξαμε ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια, δίνοντας τη ζωή μας για τον Πανθρακικό. Αρκετά χρόνια αργότερα ο σύλλογος ευτύχησε να βρεθεί στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και σιγά σιγά να έχει σταθερή παρουσία στη Super League, μετά την άνοδο του 2012. Φέτος ο Πανθρακικός είχε μια δύσκολη χρονιά, ωστόσο έχει τη δυνατότητα να πετύχει το στόχο του, αρκεί να μπορέσει να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη. Για το λόγο αυτό πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο την Κυριακή. Να είμαστε δίπλα στην ομάδα, να φωνάξουμε για αυτήν και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την παραμονή μας στη Super League. Αφού συμβεί αυτό θα υπάρχει χρόνος ο Πανθρακικός να δημιουργήσει μια καλύτερη ομάδα, να κάνει μια νέα αρχή και να εμφανιστεί πιο δυνατός την επόμενη χρονιά».

Απόστολος Χατζηιωαννίδης «Είναι χρέος μας να στηρίξουμε την ομάδα απέναντι στην Ξάνθη, να της δώσουμε ώθηση για να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη»

Στη συνέχεια μίλησε ο κ.Απόστολος Χατζηιωαννίδης, ο οποίος έκανε αρχικά μια ιστορική αναδρομή στην ίδρυση του Συλλόγου των Παλαιμάχων, στην οποία ο ίδιος, μαζί με τους υπόλοιπους παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, πρωτοστάτησε.
 
Έπειτα, αναφορικά με τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην δική τους πορεία τονίζοντας πως «εμείς για πολλά χρόνια παίξαμε σε αυτό το γήπεδο. Εδώ… φάγαμε τα πόδια και τα γόνατά μας, σε άλλες εποχές. Ο Πανθρακικός, από εκεί που ήταν στις ερασιτεχνικές καθώς και τις πιο χαμηλές επαγγελματικές κατηγορίες, βρέθηκε να συμμετέχει στη Super League και το γεγονός αυτό είναι σημαντικό για όλη την πόλη, για την περιοχή γενικότερα. Θεωρώ ότι είναι χρέος μας να στηρίξουμε την ομάδα απέναντι στην Ξάνθη, να της δώσουμε ώθηση για να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη και να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Πρέπει την Κυριακή το ΔΑΚ Κομοτηνής να είναι γεμάτο από κόσμο. Είναι κάτι που αξίζει και στους ανθρώπους που διοικούν το σύλλογο και ματώνουν οικονομικά όλα αυτά χρόνια». 

Γιώργος Κεσίδης «Με την παρουσία μας στο γήπεδο, με τη φωνή μας και με ηρεμία να αποτελέσουμε το 12ο παίκτη του Πανθρακικού»

Τελευταίος, πήρε το λόγος ο κ. Γιώργος Κεσίδης, ο οποίος ήταν λιτός και περιεκτικός εκφράζοντας με την σειρά του την αγάπη του για την ομάδα. Όπως υπογράμμισε «οι παλιοί μου συμπαίκτες μίλησαν για το δικό μας παρελθόν και δε χρειάζεται να αναφερθώ σε αυτό. Από τη μεριά μου, αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα αυτή οφείλουμε να την υποστηρίξουμε την Κυριακή. Με την παρουσία μας στο γήπεδο, με τη φωνή μας και με ηρεμία να αποτελέσουμε το 12ο παίκτη του Πανθρακικού, ώστε να πανηγυρίσουμε μόλις λήξη ο αγώνας όλοι μαζί ενωμένοι».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.