Οι κληρωσεις των ελληνικων ομαδων στην Ευρωπη

Την ουγγρική Καζινμπάρνιτσα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον Α΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Ουγγαρία 9 Οκτωβρίου και η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη στις 16 Οκτωβρίου 2018.
 
Δύσκολο αναμένεται το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο CEV Cup ανδρών αλλά η συνέχεια αναμένεται λίγο πιο βατή.
 
Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον Β΄ γύρο του CEV Cup τον ηττημένο του ζευγαριού Σολιγκόρσκ (Λευκορωσίας) – Γιουνάιτεντ Βόλεϊ Φρανκφούρτης (Γερμανία), μία ομάδα δηλαδή που θα βγει έξω από τον Α΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πρωταθλητής Ελλάδος θα αρχίσει τους αγώνες του στις 28 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου. Μάλιστα ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη και η ρεβάνς εκτός έδρας.
 
Εφόσον ο Ολυμπιακός προκριθεί στον Γ΄γύρο του CEV Cup θα αντιμετωπίσει τον νικητή που θα προκύψει: Νικητής Κος (Κόσσοβο) – Αζαξιό (Γαλλία) και ηττημένος Τερουέλ (Ισπανία) – Λίντελνμανς Αασλτ (Βέλγιο) από το Τσάμπιονς Λιγκ. Στον Γ΄ γύρο οι αγώνες θα γίνουν 19 Δεκεμβρίου και 16 Ιανουαρίου με ρεβάνς στο Ρέντη.
 
Στην Πορτογαλία ή στην Κύπρο θα ταξιδέψει ο Ηρακλής στον Β΄ γύρο του Τσάλεντζ Καπ ανδρών. Ο «γηραιός», που επιστρέφει μετά από χρόνια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πέρασε άνευ αγώνα στον Β΄γύρο όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Μπενφίκα Λισαβόνας (Πορτογαλία) – Παφιακός (Κύπρος). Ο Ηρακλής θα μπει στην μάχη του Τσάλεντζ Καπ στις 28 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου 2018. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στην έδρα του Ηρακλή.
 
Εφόσον ο Ηρακλής προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα μεταξύ της ρουμανικής Στεάουα Βουκουρεστίου και τη νικήτρια του αγώνα Μπούντουγκνουστ Ποτγκορίτσα (Μαυροβούνιο) – Ζαλάου (Ρουμανία). Σε αυτή τη φάση οι αγώνες θα γίνουν στις 19 Δεκεμβρίου και 16 Ιανουαρίου με πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.