ΟΦ Ιεραπετρας-Ξανθη 1-2: Ανατροπη ανοδου με Μικελταντζε

Κάνοντας μεγάλη ανατροπή στο φινάλε του ματς η Ξάνθη έφυγε με το διπλό (1-2) από την έδρα του ΟΦ Ιεράπετρας

Με μεγάλη εκτός έδρας νίκη από την έδρα του ΟΦ Ιεράπετρας έφυγε η Ξάνθη, η οποία ανέτρεψε το 1-0 που βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης φτάνοντας στου 38 βαθμούς, όσους δηλαδή έχει και ο Λεβαδειακός με τον οποίο συγκατοικεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και προηγήθηκαν στο φινάλε του πρώτου μέρους με «δράστη» τον Ντάλα Κόστα, ο οποίος με σουτ έκανε το 1-0. Η Ξάνθη ανέβασε ρυθμούς στη συνέχεια, απείλησε την εστία των αντιπάλων της και τελικά έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Καπνίδη στο 80ο λεπτό. Βέβαια αυτό δεν έφτανε στην Ξάνθη, η οποία βρήκε τη λύση για να πάρει τη νίκη, με τον Μικελντάτζε να εκτελεί τον Μανουσάκη στο 88ο λεπτό γράφοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Μανουσάκης, Περδίκης, Χατζητερζόγλου, Αρναούτογλου (74′ λ.τ Χιντζίδης), Βογιατζής, Φουάσης (66′ Καψάλης), Τεγούσης, Τσιλιγγίρης, Ντάλα Κόστα (54′ Βουό), Μπαράτα (54′ Χατζηπιρπιρίδης), Πριόνας.

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Μικελτάντζε, Πέτροβιτς (46′ Καπνίδης), Σχρόιγεν (57′ Τεσίγια), Έμπερτ, Τζούρμαν, Θυμιάνης (57′ Μυστακίδης), Ντίνας (46′ Θ. Παπάζογλου), Βέρκερ, Βόλτερς (81′ Παντελιάδης), Σιατραβάνης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.