Ο Βασκος οδηγει τον Πανθρακικο στην κορυφη

Με 3 τέρματα του Χρήστου Βάσκου ο Πανθρακικός πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ των 3 τερμάτων τον Χρήστο Βάσκο, ο Πανθρακικός έκανε βήμα τίτλου, επικρατώντας της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με 3-1 στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Θράκης.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, την υπεροχή και προηγήθηκε στο 27’ με τον Βάσκο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τσώλα, κάνοντας το 1-0. Σε μία ανύποπτη στιγμή στο 39΄, ο Κρικέλας με δυνατό σουτ αιφνιδίασε τον Κεχαγιά, που δεν εκτίμησε σωστά την τροχιά της μπάλας, μαζεύοντας την από τα δίχτυα της ομάδας του. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο ημίχρονο ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Ο Πανθρακικός μπήκε φουριόζος στο δεύτερο μέρος και με τον νεοεισελθόντα Αντωνιάδη να «σερβίρει», ο Βάσκος με κεφαλιά έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του στο 41΄. Οι «Πράσινοι» πίεσαν, έψαξαν το γκολ που θα «σφράγιζε» τη νίκη αλλά παρουσιάστηκαν φλύαροι στην τελική προσπάθεια. Στο 84΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιώτης.

Δραγανίδης, Φουρλατάρας, Ερκάν και Αντωνιάδης νικήθηκαν από τον Δαμιανίδη ωστόσο ο Βάσκος με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, πέτυχε το προσωπικό του χατ-τρικ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1, πληγώνοντας την παλιά του ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ΔΑΚ βρέθηκε πλήθος κόσμου, δείχνοντας πως ο κόσμος βρίσκεται στο πλευρό των ομάδων της περιοχής χειροκροτώντας στο τέλος την προσπάθεια και των δύο ομάδων, πανηγυρίζοντας όμως παραπάνω τα γκολ του Πανθρακικού.

Αναλυτικά σε λίγο…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.