Ο Στελιος Τολουδης η δευτερη μεταγραφη της μπασκετικης Α.Ε. Κομοτηνης

Την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Στέλιο Τολούδη ανακοίνωσε χθες το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής.
 
Ο Στέλιος Τολούδης αγωνίζεται στην θέση του Power Forward και βλέπει τον κόσμο από τα 2.02cm, γενημμένος το 1982 με εμπειρίες από μεγάλες κατηγορίες Α1,Α2 και Β’ Εθνική σε σπουδαίους συλλόγους όπως ο Ηρακλής Θεσ/νίκης, Νηαρ Ηστ, Παπάγου και Σπόρτινγκ. Ο Στέλιος, ο οποίος αποτελεί την δεύτερη κίνηση της μπασκετικής Α.Ε. Κομοτηνής για την φετινή μεταγραφική περίοδο, θα προσφέρει ποιότητα και εμπειρία στο νεανικό και φιλόδοξο σύνολο του κόουτς Φώτη Ζάντζα που πέρσι κέρδισε την άνοδο και έτσι φέτος θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. 

Στέλιος Τολούδης «Είχα σκοπό να κρεμάσω τα παπούτσια μου αλλά μου άρεσε το κλίμα της ομάδας»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της Α.Ε. Κομοτηνής ο Στέλιος Τελούδης τόνισε πως «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το γεγονός ότι θα αγωνιστώ με την φανέλα της Α.Ε. Κομοτηνής! Είχα σκοπό να κρεμάσω τα παπούτσια μου αλλά μου άρεσε το κλίμα της ομάδας και ο τρόπος που με προσέγγισε η ομάδα όπως και ο καινούργιος έφορος του τμήματος Νίκος Πενίδης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.