Ο πρωην αθλητης του ΓΑΣ Κομοτηνη που ειναι αρωγος στις νεες επιτυχιες του Προμηθεα Πατρων

Ο Θανάσης Σουφλιάς αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΓΑΣ και έχει αφήσει πλέον το αποτύπωμα του στην ομάδα της Πάτρας

Αρκετές είναι οι περιπτώσεις αθλητών ή προπονητών που έχουν ως «σκαλοπάτι» τις ομάδες της Κομοτηνής και καταφέρνουν να κάνουν σημαντικά πράγματα στον χώρο του αθλητισμού. Ένας από αυτούς είναι και ο Θανάσης Σουφλιάς, ο οποίος αγωνίστηκε στην Θράκη για 3 χρόνια με την φανέλα της Ξάνθης και για έναν χρόνο με την φανέλα του ΓΑΣ Κομοτηνή.

Έχοντας «κρεμάσει» τα παπούτσια του πήρε αμέσως πόστο στην ομάδα του Προμηθέα αρχικά ως υπεύθυνος του προγράμματος «ΝΟΥΣ», το οποίο είχε να κάνει με τις ακαδημίες του συλλόγου και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων μέσα από ένα καταρτισμένο πρόγραμμα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Πλέον ο Σουφλιάς βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο του Προμηθέα ως Team Manager έχοντας πολλαπλό ρόλο στην σκληρή και απαιτητική καθημερινότητα της ομάδας της Πάτρας.  Παρόλα αυτά απολαμβάνει το νέκταρ των επιτυχιών, όπως για παράδειγμα η κατάκτηση του Super Cup τον Σεπτέμβριο και η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος το βράδυ της Παρασκευής απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στην παράταση.

Με τον Θανάση Σουφλιά διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις ο πρόεδρος του ΓΑΣ Κομοτηνή κ. Πεταλωτής, ο οποίος μάλιστα πριν 3 χρόνια είχε επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ομάδας της Πάτρας μένοντας εντυπωσιασμένος τόσο από τις εγκαταστάσεις όσο και από τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει το τεχνικό επιτελείο αλλά και η διοίκηση του Προμηθέα.  

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.