Ο Παπαδοπουλος θα «σφυριξει» τον Πανθρακικο στην εναρξη του πρωταθληματος

Επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Ντιγκινί

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του μπήκε ο Πανθρακικός, ώστε να εμφανιστεί έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μάνουελ Ρόκα είδε την Τετάρτη τον Ντιγκινί να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες, ενώ ήδη από τη Δευτέρα το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας ακολουθεί και ο Ιγκόρ. Μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον προπονητή του Πανθρακικού, σε επίπεδο τραυματισμών, παραμένει ο Βάλτερ, που συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.
 
Όσο αφορά το πρόγραμμα προπονήσεων, η ομάδα της πόλης μας ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης με το καθιερωμένο ζέσταμα με μπάλα αλλά και ασκήσεις νευρομυϊκής συναρμογής. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν για αρκετή ώρα στο κομμάτι της τακτικής, ενώ στο τελευταίο μέρος της προπόνησης έπαιξαν διπλό στα 3/4 του γηπέδου
 
Να σημειωθεί ότι λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού πραγματοποίησαν στο ΔΑΚ την επίσημη φωτογράφιση για το πρωτάθλημα της Super League Ελλάδα 2015-2016. Παράλληλα χθες η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας όρισε και τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στην έναρξη του πρωταθλήματος. Στο ΔΑΚ θα «σφυρίξει» ο Παπαδόπουλος από τον σύνδεσμο Μακεδονίας με βοηθούς τους Δημητριάδη (Μακεδονίας) και Γρέβενη (Χαλκιδικής) και 4ο τον Κύζα από τη Δράμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.