Ο καθιερωμενος αγιασμος του Πανθρακικου

Από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής κ. Παντελήμωνα

Το απόγευμα της Τετάρτης τελέστηκε από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής, ο αγιασμός του Πανθρακικού, με αφορμή την έναρξη των προπονήσεων για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
 
Το «παρών» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της Κομοτηνής έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Τάσος Καραολάνης, κι ο πρόεδρος, Δημήτρης Τζελέπης, εκ μέρους της διοίκησης, ο προπονητής Μάνουελ Ρόκα με τους συνεργάτες του, Αχιλλέα Αγγελόπουλο και Σάκη Παντελίδη κι όλα τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου καθώς και το σύνολο των ποδοσφαιριστών, πλην του δικαιολογημένα απόντα Γιώργου Αθανασιάδη, ο οποίος την Τετάρτη παρουσιάστηκε στο στρατό.
 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνή κ. Παντελεήμων, αφού πρώτα τέλεσε μαζί με τους ιερείς που τον συνόδευαν τον αγιασμό, ευχήθηκε υγεία κι επιτυχίες στους παίκτες και τη διοίκηση της ομάδας μας, τους επεσήμανε ότι πάντα η σκέψη του είναι μαζί τους κι, όταν δεν μπορεί να βρίσκεται στο γήπεδο, προσεύχεται γι’ αυτούς, ενώ χρησιμοποίησε μια φράση από την Αγία Γραφή, που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «ον αγαπά Κύριος παιδεύει», για να στείλει το μήνυμα πως οι κόποι των ποδοσφαιριστών θα ανταμειφθούν στο τέλος, όπως συνέβη και την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
 
Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού θα είναι από τους πρώτους που θα επισκεφθούν και θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις υπό κατασκευή νέες εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης στη Μαρώνεια, όταν με το καλό θα ολοκληρωθούν τα έργα.
 
Μετά το τέλος του αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος μαζί με τη διοίκηση κι όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανθρακικού έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία κι ευχήθηκαν να συναντηθούν ξανά σε ένα χρόνο από σήμερα στο αθλητικό κέντρο για τον ίδιο λόγο και με την ομάδα να έχει κερδίσει ξανά το στοίχημα της παραμονής στη Σούπερ Λιγκ. Εξάλλου, όσα χρόνια ο κ. Παντελεήμων είναι στην Κομοτηνή πάντα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας όποτε χρειάζεται και, μάλιστα, φέρνει και γούρι!

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.