Ο ιστορικος ΑΟ Ορεστιαδας στο δρομο της ΑΕ Κομοτηνης

Η ομάδα «Θρύλος» που έφτασε ένα βήμα πριν από Ευρωπαϊκό τίτλο αλλά και στο χείλος της καταστροφής, βρίσκει ξανά τα πατήματα της

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας αποτελεί μία ομάδα «θρύλο» για τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς μετράει μόνο συμπάθειες και αγάπη σε κάθε γωνιά της χώρας μας. «Του Κύκλου τα γυρίσματα, που ανεβοκατεβαίνουν και του Τροχού, που ώρες ψηλά κι ώρες στα βάθη πηαίνουν·, και του Καιρού τα πράματα, που αναπαημό δεν έχουν, μα στο Kαλό κ’ εις το Kακό περιπατούν και τρέχουν» είχε γράψει στον Ερωτόκριτο ο Βιτσέντζος Κορνάρος και θα μπορούσε πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθεί και στην πορεία του συλλόγου του Έβρου.

Από τις δόξες του παρελθόντος, τα ευρωπαϊκά Final-4 και τους χαμένους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 ένα βήμα πριν τον αφανισμό. Πλέον μετά από μεγάλη προσπάθεια κάποιων ανθρώπων, η ομάδα της Ορεστιάδας φαίνεται πως βρίσκει το δρόμο της στηριζόμενη στα δικά της παιδιά, μία πετυχημένη συνταγή και κυρίως απλώνοντας το πόδια μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα.

Με τον Δημήτρη Βλασακίδη στο τιμόνι, ο ΑΟ Ορεστιάδας βρίσκεται στην 4η θέση με 23 βαθμούς δείχνοντας πως η φθορά έχει περάσει ανεπιστρεπτί!

Θυμηθείτε ΕΔΩ το αφιέρωμα του Βασίλη Στοάκη για τα 50 χρόνια του ΑΟ Ορεστιάδας, που βραβεύτηκε το 2021 από τα Δημοσιογραφικά Βραβεία του ΠΣΑΤ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.