Ο Γιαννης Πουρλιακας στο τιμονι της Δοξας Προσκυνητων (+Gallery)

Παρακολούθησε την σημερινή προπόνηση της ομάδας

Η Δόξα Προσκυνητών το πρωί της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Γιάννη Κλειτσιώτη στον πάγκο της ομάδας, που είναι ο Γιάννης Πουρλιάκας.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης καθώς έχει αγωνιστεί για 8  χρόνια (από το 1988 έως το 1996) στον Πανθρακικό στην Δ΄ εθνική και στο τοπικό πρωτάθλημα με τις ΠΑΕ Ποντίων, Ελπίδα Σαπών, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Επίσης την περίοδο 1984 – 1988 αγωνίστηκε με τον Μελιτέα Θεσσαλονίκης.

Σαν προπονητής  θήτευσε για λίγο στον  Ορφέα Κομοτηνής στην Δ΄Εθνική, στο Κόσμιο, στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, στον Ροδίτη.

Πέρσι  ασχολήθηκε με τα τμήματα υποδομής, καθώς ήταν  προπονητής στην ακαδημία του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων.

Ο νέος προπονητής της Δόξας Προσκυνητών σήμερα Πέμπτη παρακολούθησε την προπόνηση  στο γήπεδο των Υφαντών, που  έγινε υπό τις οδηγίες του γυμναστή Ανέστη Σπυριάδη και αύριο Παρασκευή  3/2 θα προπονήσει ο ίδιος την ομάδα για πρώτη φορά.

Στο Κυριακάτικο παιχνίδι εντός έδρας με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο Γιάννης Πουρλιάκας θα καθίσει για πρώτη φόρα σε επίσημο παιχνίδι στον πάγκο της Δόξας Προσκυνητών έχοντας δίπλα του τον Ανέστη Σπυριάδη.

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα  κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.