Ο ΓΑΣ Κομοτηνης «παει» στα Αρριανα

Οι Αμέτ Ριτβάν και Γιάννης Πεταλωτής συμφώνησαν σε συνεργασία για την αθλητική ενασχόληση των παιδιών του Δήμου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Αυγούστου στο Δημαρχείο του Δήμου Αρριανών στην Φιλλύρα μεταξύ του Δημάρχου Ριτβάν Αμέτ και του προέδρου του ΓΑΣ Κομοτηνής Ιωάννη Πεταλωτή παρουσία του αθλητή της ομάδας Εφέ Ζεκεριέ με καταγωγή από τα Δειλινά του Δήμου Αρριανών.

Η συνάντηση σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας συνεργασίας των δύο πλευρών με αντικείμενο την αθλητική ενασχόληση των παιδιών του δήμου και την λειτουργία τμημάτων ακαδημιών στον Δήμου Αρριανών.

Με την συνεργασία αυτή θα μπορέσει να επιτευχθεί και η αξιοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου Δοκού που διαθέτει ο Δήμος Αρριανών, ώστε τα τμήματα να λειτουργήσουν καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου δίνοντας μια ακόμη αθλητική διέξοδο στους νέους.

Για το γήπεδο άλλωστε προγραμματίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα ο πλήρης εξοπλισμός του μέσω εγκεκριμένης χρηματοδότησης ύψους 338.066,86 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε μια αποτελεσματική συνεργασία, ωφέλιμη και για τους δύο και δεσμεύθηκε για την υποστήριξη του Δήμου Αρριανών σε υλικοτεχνική υποδομή για την λειτουργία του γηπέδου.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις από τον δήμο για τις εγγραφές και το πρόγραμμα λειτουργίας και προπονήσεων των ακαδημιών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.