Ο Ατλας προσφερει δωρεαν προπονησεις στα προσφυγοπουλα

Ο νεοσύστατος σύλλογος της πόλης προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, ανακοινώνοντας πως προσφέρει δωρεάν προπονήσεις στα προσφυγόπουλα της Ουκρανίας

Σε μία πραγματικά σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Άτλας Κομοτηνής, ο οποίος την Παρασκευή 18 Μαρτίου ανακοίνωσε πως προσφέρει μπασκετικές υποτροφίες για τα προσφυγόπουλα της Ουκρανίας.

Ο σύλλογος της Κομοτηνής ενημέρωσε για την απόφαση που πάρθηκε, σε μια προσπάθεια να έχουν διέξοδο στον αθλητισμό όσα παιδιά εκτοπίστηκαν από τον τόπο που γεννήθηκαν μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Άτλας Κομοτηνής, θέλοντας να δείξει το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο που πρέπει να διέπουν ένα αθλητικό σύλλογο, ανακοινώσει ότι προσφέρει δωρεάν προπονήσεις σε προσφυγόπουλα από την Ουκρανία, τα οποία έχουν βρει πρόσκαιρη στέγη στην Κομοτηνή και τους πέριξ οικισμούς.

Πρόκειται για μία σύσσωμη απόφαση διοίκησης και τεχνικού επιτελείου, να ανοίξει η αγκαλιά μας στα παιδιά που ξέφυγαν από τη λαίλαπα του πολέμου και να τα προσφέρουμε λίγες ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου.

Έτσι δίνουμε τη δυνατότητα σ’ αυτά τα παιδιά να συμμετέχουν δωρεάν στις προπονήσεις προσπαθώντας να τους προσφέρουμε μία διέξοδο στη τη δύσκολη περίοδο που περνούν, μέσω του αθλητισμού, αφήνοντας στην άκρη – έστω και για λίγο – τις άσχημες στιγμές στη χώρα τους».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.