Ο Αθλητικος Καζαμιας για το 2022

Τρομερές εξελίξεις φέρνει το νέο έτος στον αθλητισμό της Ροδόπης

Το 2022 έρχεται γεμάτο υποσχέσεις για τρομερές εξελίξεις στο χώρο του αθλητισμού και ο «ΠτΘ» πιστός στην αθλητική του παράδοση σας βάζει στο κλίμα, προαναγγέλλοντας όσα θα γίνουν κατά τη διάρκεια του νέου έτους.

Ιανουάριος 

«Οι Γερμανοί ξανάρχονται». Όχι δεν πρόκειται για ταινία, ούτε έχουν απειλητικές διαθέσεις. Πρόκειται για την ποδοσφαιρική Bayern Munchen, η οποία κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης διακοπής της Bundesliga επέλεξε να κάνει προετοιμασία στην Κομοτηνή και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Πανθρακικού. Όλοι στην ομάδα της Κομοτηνής είναι ενθουσιασμένοι ενώ κάθε βράδυ, Νίκος Μπαχαρίδης και Γιούλιαν Νάγκελσμαν πίνουν μπύρες και τρώνε λουκάνικα με τον τεχνικό των Βαυαρών να μένει μαγεμένος με τις ιστορίες του Μπάχα. Την ίδια στιγμή το Δημοκρίτειο θριαμβεύει σε όλα τα τμήματα του με το ξεκίνημα του νέου χρόνου ενώ ετοιμάζεται για ίδρυση και άλλων τμημάτων.

Φεβρουάριος

Η ΑΕ Κομοτηνής μπαίνει ξανά στον ποδοσφαιρικό χάρτη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι αυτός που χρηματοδοτεί όλα τα τμήματα. Η συμφωνία είναι να μπαίνουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο υπό των ήχων της «Έξαψης» της Νατάσας Θεοδωρίδου ενώ οι αγώνες του μπάσκετ και του βόλεϊ μεταδίδονται στο One Channel. «Έρχονται καλύτερες ημέρες» αναφωνεί ο Τάσος Πετρίδης, ο οποίος ονειρεύεται ξανά Volley League.

Παράλληλα συστήνεται ποδοσφαιρική ομάδα στους δημοσιογράφους της Ροδόπης, οι οποίοι ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης στο «Ελ Θράκικο».

Μάρτιος

Πριν το ξεκίνημα της Formula 1 βρίσκονται στην Κομοτηνή Φερστάπεν και Χάμιλτον, οι οποίοι λύνουν τις διαφορές τους στην πίστα της πόλης βόρεια της Κομοτηνής. Νικητής βγαίνει ο Χάμιλτον, ο οποίος σαν άλλος Λουτσέσκου λέει πως για αυτόν πρωταθλητής 2021 είναι ο ίδιος.

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής, οι δημοσιογράφοι της πόλης μας επικρατούν με 3-0 με χατ τρικ του Στοάκη, ο οποίος πανηγυρίζει έξαλλα και τα 3 τέρματα καθώς πνιγόταν στις αγκαλιές των συμπαιχτών του. Μάλιστα αφιερώνει το γκολ στα σκυλιά του, τα οποία κοιμόντουσαν στα επίσημα του ΔΑΚ αφού είχαν φάει όλον τον μπουφέ που είχε ετοιμαστεί. MVP όμως αναδείχθηκε ο Μαυρίδης, ο οποίος κάθισε στο τέρμα και έπιασε τα άπιαστα. Αποβλήθηκε ο Μπακιρτζής, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα από συνήθεια μιλούσε στο κινητό και μάθαινε άλλα αποτελέσματα.

Απρίλιος

Εγκαινιάζονται τα νέα γήπεδα τέννις στο Πανθρακικό Στάδιο με τον Βασίλη Γαβριηλίδη να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του από συγκίνηση. Εκεί δίνουν το παρών Τσιτσιπάς και Σακάρη με το Πανθρακικό Στάδιο να γεμίζει ασφυκτικά και τον Σάκη Σεραφίδη να σκαρφαλώνει στα δέντρα για καλύτερες λήψεις. 

Μάιος

Η ΑΕ Κομοτηνής προχωρά σε σημαντική μεταγραφική ενίσχυση με παίχτες μόνο από την Volley League με πρωταγωνιστικούς στόχους. Στο στόχαστρο είναι διεθνείς Βραζιλιάνοι ενώ όλη η πόλη παραμιλά.

Παράλληλα ο Ηρόδικος κατακτά το κύπελλο Ελλάδος με Buzzer Beater του Κίμωνα Λεχούδη απέναντι στον Παναθηναϊκό και όλη η Κομοτηνή περιμένει τους τροπαιούχους στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής. 

Ιούνιος

Ο Πανθρακικός κάνει το 7/7 στα μπαράζ ανόδου και επιστρέφει στη Γ΄ Εθνική. Ο Νίκος Μπαχαρίδης στο τελευταίο παιχνίδι εμφανίζεται με πούρο στον πάγκο ενώ στα μπουζούκια γίνεται χαμός υπό τους ήχους του ύμνου. 

Ενεργοποιείται το τμήμα Καταδύσεων του ΓΑΣ Κομοτηνή ενώ παράλληλα δημιουργείται τμήμα Ράγκμπι, που αγωνίζεται στο Πανθρακικό Στάδιο. Ο Γιάννης Πεταλωτής συνεχίζει να θέλει μόνο ντόπιους αθλητές σε όλα τα τμήματα καθώς εκτός από πιστοποιητικό εμβολιασμού ζητά και πιστοποιητικό γέννησης, ώστε να βεβαιωθεί πώς όλοι οι αθλητές του ΓΑΣ είναι ντόπιοι. Παράλληλα ανέλαβε και επίσημα πόστο στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου και δεσμεύθηκε πως θα φέρει την Εθνική Ανδρών στην πόλη μας. Την ίδια στιγμή, ο ΝΕΡΟ δημιουργεί τμήμα Κανόε Καγιάκ και Κωπηλασίας.

Στην Α2 ανέρχεται και το γυναικείο τμήμα του ΓΑΣ Κομοτηνή μετά από συναρπαστική σειρά αγώνων.

Ιούλιος

Το αναρριχητικό κέντρο του Πανθρακικού έχει γίνει στο Πανθρακικό Στάδιο και υλοποιείται η δέσμευση για τη φιλοξενία Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Η Ελλάδα φέρνει πολλές διακρίσεις και ο Λευτέρης Αυγενάκης υπόσχεται πως θα φέρνει κάθε χρόνο διοργανώσεις στην Κομοτηνή γιατί είναι προληπτικός.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο απολαμβάνουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια στην Αρωγή, το Φανάρι και τη Μαρώνεια ενώ ο Γιάννης Πεταλωτής πείθει να έρθουν στην Κομοτηνή για χάρη του ΓΑΣ όταν τελειώσουν την καριέρα τους στο ΝΒΑ βγάζοντας φωτογραφία με φανέλες της ομάδας.

Αύγουστος

2 γεγονότα ταράζουν την καθημερινότητα της πόλης. Ο Αίας Κομοτηνής αδερφοποιείται με τον Ajax, καθώς οι Ολλανδοί θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά τους συνονόματούς τους.  Την ίδια στιγμή, ο Πανθρακικός ξεκινά χορηγική συνεργασία με την Gazprom, η οποία θέλει να κάνει το άνοιγμα στη Θράκη και ο Μπάμπης Σακάρης στη συνέντευξη τύπου ανακοινώνει πως επιστρέφουν όλοι οι Κομοτηναίοι στην ομάδα με μεγαλύτερο όνομα τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος δε μπορούσε να πει όχι στην πρόταση που του έγινε.

Σεπτέμβριος

Η Ροδόπη 87 μετά από αστραπιαίες κινήσεις του Ντίνου Μαυρομάτη διοργανώνει διεθνές τουρνουά με ομάδες από Γερμανία, Βραζιλία και ΗΠΑ με χορηγό εταιρεία καλλυντικών. Στο μπάσκετ δημιουργείται μία νέα ομάδα με τίτλο «Οι Πορτοκαλί».

Οκτώβριος

Επανέρχονται στο τοπικό πρωτάθλημα ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, η Βιστωνίδα Κοπτερού, η Διαλαμπή, το Ιάσιο, η Πόρπη, το Κρανοβούνι, η Μαρώνεια, το Πάμφορο, η Αίγειρος, ο Ορφέας Ξυλαγανής, ο Ηρακλής Σαπών, ο Αετός Αρριανών, η Φιλύρα, ο Δοκός, η Οργάνη και η Μέση. Ο Μάνος Γαβριηλίδης βγαίνει στα κανάλια και πετάει την εξής ατάκα «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» καταχειροκροτούμενος από την ποδοσφαιρική πιάτσα. Παράλληλα στο Θρυλόριο γίνεται τρίτη ομάδα.

Νοέμβριος

Σε έναν χρόνο θα γίνουν εκλογές και ετοιμάζονται όλοι πυρετωδώς για αυτό. Χρήστος Μέτιος, Νίκος Τσαλικίδης, Γιάννης Γκαράνης, Δημήτρης Χαρίτου και Ιλχάν έχουν κοινή σουίτα στο ΔΑΚ Κομοτηνής και δεν παρακολουθούν τους αγώνες καθώς χάνονται στις πολιτικές συζητήσεις. Ο Γιώργος Μανανάς πηγαίνει στους αγώνες του ΓΑΣ με ένα τάμπλετ όπου βλέπει τους αγώνες του ΠΑΟΚ ενώ ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δεν χάνει αγώνα της ΑΕΚ καθώς έχει κλείσει vip θέση.

Δεκέμβριος

Ο Δήμος Κομοτηνής τινάζει την μπάνκα καθώς σε συνεργασία με την UEFA εξασφαλίζει ένα διεθνές τουρνουά στο ΔΑΚ Κομοτηνής με τη συμμετοχή της Barcelona, της Bayern Munchen, της Liverpool και της Paris Saint Germain, η οποία θέλει να παίξει με αντίπαλο τον Πανθρακικό ώστε να πάρει ρεβάνς από το φιλικό του 2009. Το γήπεδο γεμίζει ασφυκτικά, οι ταράτσες είναι κατάμεστες και ο Λεονέλ Μέσι δηλώνει πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Πανθρακικό….

Καλή χρονιά! Γ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.