Ο Αντετοκουνμπο οδηγησε τους Μιλγουοκι Μπακς στους τελικους της Ανατολης

Με ένα τρομερό Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς άλωσαν με 115-111 στην παράταση το Μπρούκλιν και πέρασαν στους τελικούς της Ανατολής

Θρίαμβος για τους Μπακς! Με οδηγό τον εκπληκτικό Γιάννη Αντετοκούνμπο πέρασαν με 115-111 στην παράταση από το Μπρούκλιν και αποκλείοντας με 4-3 τους Νετς προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής μετά από δύο χρόνια.

Ο Greek Freak έκανε μυθικό ματς με 40 πόντους (8/14 βολές, 13/18 δίποντα, 2/6 τρίποντα), 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 τάπα και 3 λάθη σε 50 λεπτά (!) έχοντας να αντιμετωπίσει και το… κοινό που μετρούσε ειρωνικά όταν βρισκόταν στις βολές. Καθοριστικός ο Κρις Μίντλετον με 23 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 5 κλεψίματα, ενώ 19 πόντους και 8 ριμπάουντ είχε ο Μπρουκ Λόπεζ, με τον Τζρου Χόλιντεϊ να συνεισφέρει 13 πόντους, 8 ασίστ και 7 ριμπάουντ.

Συγκινητικός ο Κέβιν Ντουράντ, σταμάτησε στους 48 πόντους (17/36 σουτ), αλλά αποκαμωμένος και χωρίς να ξεκουραστεί ούτε δευτερόλεπτο αστόχησε στα δύο τελευταία σουτ των Νετς, παρότι ο ίδιος είχε στείλει το ματς στην παράταση με σουτ στο 1’’. Ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 22 αλλά με 5/17 σουτ και έλειψε πολύ ο τραυματίας Κάιρι Ίρβινγκ.

Πλέον οι Μπακς αναμένουν τον αντίπαλό τους από το Game 7 ανάμεσα σε Σίξερς και Χοκς. Θα έχουν μειονέκτημα έδρας αν περάσουν οι πρώτοι και πλεονέκτημα αν περάσουν οι δεύτεροι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.