Ο Αναστασης Ραπτης του Συλλογου «Πανθρακικος Α.Σ. Ζιου-Ζιτσου Κομοτηνη» θα αγωνιστει στο Πανευρωπαικο Πρωταθλημα Ζιου Ζιτσου

Διεξάγεται στη Γαλλία 10 με 12 Μαρτίου

Για το Verquiun της Γαλλίας αναχώρησε η Εθνική Ομάδα Ζίου Ζίτσου προκειμένου να λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων (-16 ετών), εφήβων – νεανίδων (-18 ετών), νέων ανδρών – νέων γυναικών (-21 ετών) που διεξάγεται από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου 2023.

Ανάμεσα στους αθλητές που θα αγωνιστούν με το “GRE” στην φόρμα είναι και ο Αναστάσης Ράπτης του Συλλόγου «Πανθρακικός Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Κομοτηνή», που με επίπονη προσπάθεια και χάρη στην καθοδήγηση του προπονητή του, Κωνσταντίνου Στοΐτση, κατάφερε να κατακτήσει την είσοδο του στην εθνική ομάδα και τη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα έχει καθιερωθεί ως μια από τις ισχυρότερες δυνάμεις διεθνώς τα τελευταία χρόνια και θέτει τις βάσεις για να παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, έναν χρόνο μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημειώθηκε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του Ηρακλείου, όπου η ελληνική ομάδα κατετάγη 1η στη γενική κατάταξη του πίνακα μεταλλίων.

Με 156 συμμετοχές αθλητών και αθλητριών και 34 προπονητές η Εθνική Ομάδα Ζίου Ζίτσου αποτελεί την πολυπληθέστερη διεθνή αποστολή στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Μεγάλη περηφάνια όταν ένα καινούργιο “GRE” κοσμεί μια φόρμα του συλλόγου μας. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία» σημείωσε ο αρχι-προπονητής του Συλλόγου κ. Πάρης Μαρινέλης για τον αθλητή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.