Ο Α.Σ.Μ.Τ., ΔΙΑΣ BUDO ACADEMY A.PARASIDIS φερνει το contact Ju-Jitsu στην Κομοτηνη

Πέντε αθλητές του συμμετείχαν στην πιο σημαντική συνάντηση της JJIF στην χώρα μας

Ο Α.Σ.Μ.Τ. ,ΔΙΑΣ BUDO ACADEMY A. PARASIDIS με πέντε αθλητές του συμμετείχε στην πιο σημαντική συνάντηση της JJIF (Ju-Jitsu International Federation) στην χώρα μας και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, στο σύστημα του contact Ju-Jitsu. Παρόντες περισσότεροι από 50 συμμετέχοντες από την Ελλάδα και την Ρουμανία.  

Ένα πολύ ενδιαφέρον σαββατοκύριακο όπου οι αθλητές παρακολούθησαν το workshop seminar το Σάββατο 18/3, στο όποιο αναφέρθηκαν και οι προσπάθειες της παγκόσμιας ομοσπονδίας που αποσκοπεί στο να γίνει το Contact Ju-Jitsu ολυμπιακό άθλημα, όπως επίσης έγινε και αναφορά για παγκόσμιο κύπελλο contact Ju-Jitsu που θα διεξαχθεί 23/24 Μαΐου 2023 στην Ταϊλανδή.

Την Κυριακή  19/3 πραγματοποιήθηκε και το φιλικό sparring για την εκπαίδευση διαιτητών και κριτών από όλη την Ελλάδα  με την συμβολή  δύο διαιτητών από τη Ρουμανία, για το νέο κανονισμό  Ju-Jitsu contact that Michelle Van Rijt. Οι συγκεκριμένοι αξιολογήθηκαν και πιστοποιήθηκαν από την παγκόσμια ομοσπονδία στο Γ Επίπεδο. Επίσημοι φιλοξενούμενοι ήταν ο Γερμανός γενικός διευθυντής παγκόσμιας ομοσπονδίας Joachim Thumfact καθώς και ο Bertrand Amoussou τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Ju-Jitsu και βετεράνος μαχητής MMA και vale tudo, που είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου του IMMAF και διευθυντής ανάπτυξης για το Ju-Jitsu Γαλλίας.

Ο Head coach του Α.Σ.Μ.Τ. ,ΔΙΑΣ BUDO ACADEMY A. PARASIDIS, Αλέξανδρος Παρασίδης μέσα από την 40χρονη πορεία του και την απόκτηση 7 μαύρων ζωνών διαφόρων επιπέδων “DAN” σε 7 πολεμικές τέχνες, επέλεξε να συνεχίσει να γράφει την ιστορία των μαχητικών τεχνών στην πόλη μας με το combat Ju-Jitsu που το θεωρεί ένα ρεαλιστικό, δυναμικό και πολλά υποσχόμενο άθλημα. Απόλυτα καταρτισμένος και πιστοποιημένος από τους πρώτους προπονητές από την Γ.Γ.Α. με άδεια άσκησης επαγγέλματος από το 2008, με διαρκή εκπαίδευση και συνεχόμενες βραβεύσεις, αποδεικνύει συνεχώς την μεγάλη αγάπη του για το άθλημα και τους μαθητές του.

Ο Α.Σ.Μ.Τ. , ΔΙΑΣ BUDO ACADEMY A.PARASIDIS είναι  η πρώτη και μοναδική σχολή πολεμικών τεχνών που έφερε στην πόλη μας το σύστημα του comdat Ju-Jitsu, που είναι ένα πλήρες σύστημα μικτών πολεμικών τεχνών με πλήρη επαφή.

Συνεχίζει πρωτοπορώντας και πάλι για την πόλη μας φέρνοντας και το contact Ju-Jitsu, που συμμετέχει φανερά σε μια άλλη έκφανση του ju-jitsu, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις γνώσεις  και το εκπαιδευτικό έργο της ακαδημίας. Το σύνολο κανόνων Head Impact Free Contact Ju-Jitsu είναι μια πρωτοποριακή καινοτομία που έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το πρόσωπο του Ju-Jitsu όπως το ξέρουμε. Αυτή η συναρπαστική νέα εξέλιξη θα προσφέρει ευκαιρίες σε αθλητές όλων των επιπέδων ώστε να εξερευνήσουν τα όρια των ικανοτήτων τους σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον.

Ο Α.Σ.Μ.Τ., ΔΙΑΣ BUDO ACADEMY A.PARASIDIS ευχαριστεί θερμά «την πρόεδρο της ελληνικής και μέλος της παγκόσμιας   ομοσπονδίας Ju-Jitsu κ. Μαρία Χαριτοπούλου αλλά και τον υπεύθυνο προπονητή Ελλάδος στο Combat και στο Contact Ju-Jitsu κ. Δημητρόπουλο Ιωάννη, για την υπέροχη φιλοξενία και τις γνώσεις που μας προσέφεραν». Επίσης απευθύνει μεγάλο μπράβο «σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας μας για το ήθος, το πάθος και την άψογη εμφάνιση τους».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.