Ντερμπι κορυφης στις Σαπες!

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Με την 6η αγωνιστική συνεχίζονται το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου τα play off και τα play out της Α' ΕΠΣ Θράκης, με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Ελπίδα Σαπών και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου να ξεχωρίζει.
 
Στο δημοτικό γήπεδο Σαπών η τοπική Ελπίδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κοσμίου με τις δύο ομάδες να συγκατοικούν στην κορυφή έχοντας 27 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την σπουδαία νίκη με 0-2 στην έδρα της Γρατινής ενώ ο ΠΑΟΚ από το ισόπαλο 2-2 στην έδρα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου. Ο νικητής της αναμέτρησης (αν υπάρξει) θα έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία όμως ακόμη είναι νωρίς και τα πάντα μπορεί να ανατραπούν.
 
Στους Αγίους Θεοδώρους φιλοξενείται ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που θέλει μόνο τη νίκη για να πατήσει κορυφή (με συνδυασμό αποτελεσμάτων). Ο Σπάρτακος προέρχεται από την εκτός έδρας λευκή ισοπαλία κόντρα στη Δόξα Σώστη και σίγουρα αποτελεί έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.
 
Μετά την ήττα από τις Σάπες, η Δόξα Γρατινής βρίσκεται στο -5 από την κορυφή και δείχνει να έχει χάσει έδαφος στον δρόμο για το…πρωτάθλημα. Εντός έδρας αντίπαλος της αυτή την αγωνιστική είναι η Δόξα Σώστη και σίγουρα το σύνολο του κ. Δίγκα έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό.
 
Για τα play out ο Ορφέας Ξυλαγανής μετά το διπλό με 1-2 στην έδρα της Στρύμης βρίσκεται στην πρώτη θέση με 21 βαθμούς. Σημερινός του εκτός έδρας αντίπαλος είναι ο Κομψάτος Πολυάνθου που προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο την Μεσσούνη. Ιδιαίτερα κρίσιμη η αναμέτρηση για τον Κομψάτο καθώς η Ξυλαγανή δείχνει να έχει «καθαρίσει» την υπόθεση παραμονή.
 
Στο γήπεδο του Κοσμίου ο ΑΟ Μεσσούνης υποδέχεται την Αναγέννηση Παγουρίων. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση με 9 βαθμούς ενώ η Αναγέννηση Παγουρίων, η οποία προέρχεται από το νικηφόρο 2-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, στη δεύτερη με 15.
 
Τέλος στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής υποδέχεται τον Ορφέα Στρύμης με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη στη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλουν για την παραμονή τους. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση με 8 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 4η με 12. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής σε play off και play out: 

Play off
Γήπεδο Σαπών: Ελπίδα Σαπών-ΠΑΟΚ Κοσμίου (Δρακίδης, Δανδανίδης, Καραγιάννης)
Γήπεδο Κάλχα: Δόξα Γρατινής-Δόξα Σώστη (Παπαγεωργίου, Μωραΐτης, Μπαλάφας)
Γήπεδο Αγίων Θεοδώρων: Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Χαρίτσης, Γκιόσης, Καρακασίδης)
 
Play out
Γήπεδο Πολυάνθου: Κομψάτος Πολυάνθου-Ορφέας Ξυλαγανής (Κακουλίδης, Βασιλείου, Μαντζαβέλας)
Γήπεδο Κοσμίου: ΑΟ Μεσσούνης-Αναγέννηση Παγουρίων (Χαμαλίδης, Δημητριάδης, Λάπατας)
Γήπεδο Ρ/Σ ΕΠΣ: ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ορφέας Στρύμης (Τσιαβδαρίδης, Ντοσίδης, Παναγιωτίδης)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.