Ντερμπι για γερα νευρα η ισοπαλη αναμετρηση αναμεσα στον Μισχο και τον Πανθρακικο!

Αετός Μίσχου - Πανθρακικός 2-2 (+Gallery)

Ισόπαλο με σκορ 2-2 αναδείχθηκε το ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στον Αετό Μίσχου και τον Πανθρακικό με τους αδιάφορους βαθμολογικά φιλοξενούμενους να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-0 όμως με τρομερή εμφάνιση στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας “σοκάροντας” παράλληλα τους γηπεδούχους που υπέπεσαν στην τέταρτη θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν με τρομερή διάθεση στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5' να ανοίγουν το σκορ χάρη στο πολύ όμορφο τελείωμα του Σεμερτζή έπειτα από ασίστ του Γιασάρ.
Δύο λεπτά αργότερα ο Πανθρακικός έχασε πολύ καλή ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Παπαθέο να στέλνει με ωραίο σουτ την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 20ο λεπτό ο Αετός έκανε το 2-0 χάρη σε πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια του Μουσταφά που πέρασε ανάμεσα από δύο αμυντικούς των φιλοξενούμενων πλασάροντας ψύχραιμα διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.
Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Μίσχου έφτασε κοντά σε τρίτο τέρμα όμως το όμορφο σουτ του Σεμερτζή πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ματθαίου. Στη συνέχεια ο Πανθρακικός αντέδρασε όμως η κεφαλιά του Δελή στο 40' και το σουτ του Χατζηιωαννίδη στο 44' δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Αρήφ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός μπήκε εμφανώς βελτιωμένος και στο 50΄ έχασε τρομερή ευκαιρία για να μειώσει με τον Δελή να πιάνει πολύ ωραία κεφαλιά όμως τον Φιλιππόπουλο να απομακρύνει σωτήρια πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια η μπάλα να “βρίσκει” στον πορτιέρο των γηπεδούχων και να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.
Εξίσου καλή στιγμή ήταν αυτή στο 68ο λεπτό με τον Αρήφ να πραγματοποιεί διπλή επέμβαση νικώντας τον Δελή στα σουτ που επιχείρησε.
Στο 83' ο Δελής έπειτα από ασίστ του Τσάμι μείωσε για τον Πάνθραξ σε 2-1 και στο 90΄ο Παπαθέος ισοφάρησε σε 2-2 “παγώνοντας” τους 60 περίπου φίλους του Αετού που βρέθηκαν στο γήπεδο του Μίσχου.

Μετά την ισοπαλία αυτή και την α.α νίκη των Αρχοντικών, ο Αετός Μίσχου βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση με 50 βαθμούς  ενώ το Ατσάλι “σκαρφάλωσε” στην τρίτη με 51.
Αετός Μίσχου: Αρήφ, Σιώμος, Ίσκος, Χαμζά, Φιλιππόπουλος, Κατσικάρης, Μουσταφά, Πάνος, Γιλτίδης(80' Οζγίτ), Σεμερτζή(88' Μεμέτ), Γιασάρ.

ΑΠΣ Πανθρακικός: Ματθαίου, Κατσαβός(74' Τσάμι), Γρηγοριάδης, Τσιπλακίδης(74' Τσιακλίδης), Μπαξεβανίδης, Δημόπουλος, Χατζηιωαννίδης(74' Αφεντουλίδης), Αλεξόπουλος, Δελής, Γιάζος, Παπαθέος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.