Νικος Μπαχαριδης: «Μοναδικο μου μελημα η κατακτηση του κυπελλου ΕΠΣ Θρακης»

Αποκάλυψε ότι θα ριχτεί στη μάχη της Αυτοδιοίκησης στο πλευρό του Γιάννη Γκαράνη

Ο Νίκος Μπαχαρίδης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στην ιστορία του Πανθρακικού, έχοντας οδηγήσει την ομάδα ως ποδοσφαιριστής στη Super League ενώ σαν προπονητής την οδήγησε εκ νέου στις εθνικές κατηγορίες, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία.

Ο τεχνικός των «Πρασίνων» μίλησε για την φετινή πορεία του Πανθρακικού, απάντησε στις φήμες αντικατάστασης του ενώ αποκάλυψε πως θα διεκδικήσει την ψήφο των Κομοτηναίων και των κατοίκων των οικισμών του Δήμου Κομοτηνής τον Οκτώβριο του 2023!

ΠτΘ: Ο Πανθρακικός ήρθε για να μείνει στις εθνικές κατηγορίες;

Ν.Μ.: Η ιστορία της ομάδας μαζί με τη δυναμική που διαθέτει δεν τον επιτρέπουν να βρίσκεται κάπου αλλού παρά σε εθνικές κατηγορίες. Αναλάβαμε την ομάδα σε μία περίοδο φθοράς και παρακμής, μαζέψαμε όλα τα παιδιά της περιοχής που ίσως στο παρελθόν να μην πήραν αυτό που άξιζαν και φτιάξαμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, για το οποίο είμαι υπερήφανος.

ΠτΘ: Τα τελευταία 24ωρα ακούγεται έντονα πως ο Πανθρακικός θα κινηθεί με άλλο πρόσωπο στον πάγκο και μάλιστα Μέσα της Αθήνας έκαναν λόγο για συμφωνία με τον Φάνη Γκέκα. Πώς νιώθεις εσύ για όλο αυτό;

Ν.Μ.: Σίγουρα με δεδομένο πως δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν, δεν είναι ωραίο να ακούγονται τέτοια πράγματα. Εγώ ξέρω πως με τον εαυτό μου είμαι εντάξει γιατί έκανα το χρέος μου στην ιστορία της ομάδας. Το μυαλό μου είναι στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης και θέλω να κλείσουμε τη σεζόν με ένα ακόμα τρόπαιο.

ΠτΘ: Όλη αυτή η φημολογία σου αφήνει πικρία;

Ν.Μ.: Θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν είναι σωστό, όχι μόνο τα σενάρια αντικατάστασης αλλά και ο χρόνος διάδοσης τους, γιατί έχουμε ακόμα ένα κύπελλο μπροστά μας.  Παρόλα αυτά, νιώθω γεμάτος για ότι έχω κάνει την τελευταία 3ετία στον Πανθρακικό και όπως προείπα είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και τη συνείδηση μου.

ΠτΘ: Εκτός από το προπονητικό κομμάτι, γνωρίζουμε πως έχεις και πολιτευτικές ανησυχίες. Οι ερχόμενες εκλογές θα σε βρουν σε κάποιο ψηφοδέλτιο;

Ν.Μ.: Μετά από ώριμη σκέψη και πολλές συζητήσεις συμφώνησα με τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη, ώστε να κατέβω μαζί του και να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου! Μου αρέσει η κοινωνική προσφορά, έχω ανησυχίες και θέλω να κάνω ότι μπορώ ώστε η πόλη μας να προοδεύσει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.