Νικος Μπαχαριδης: «Μετα την ισοφαριση ειχαμε περισσοτερες δυναμεις, παθος, δυναμη και ορεξη»

Ικανοποιημένος από το πάθος των ποδοσφαιριστών του ο προπονητής του Πανθρακικού

Δηλώσεις στους εκπροσώπους του τοπικού τύπου παραχώρησε ο Νίκος Μπαχαρίδης μετά το τρίποντο του Πανθρακικού με την Καβάλα με 3-2 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Πανθρακικού:

Για την αναμέτρηση: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το ποδόσφαιρο που παρουσίασαν. Ελπίζω να δούμε και άλλα παρόμοια παιχνίδια. Στο πρώτο μέρος παίξαμε φοβισμένα, λόγω των δύο εκτός έδρας ηττών που μας έβαλαν με την πλάτη στον τοίχο. Δεν είμασταν καλοί, αλλά στην επανάληψη άλλαξε η ψυχολογία. Με το γρήγορο γκολ ισορροπήσαμε το παιχνίδι και είχαμε περισσότερες δυνάμεις, πάθος, δύναμη και όρεξη. Αυτό οφείλεται στον Γυμναστή μας κ. Ταπατζά που κάνει εξαιρετική δουλειά και οι παίκτες μας είχε σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Παρουσιάσαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα αλλά θα δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε».

Για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Άρη Αβάτου: «Θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση του Σαββάτου, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

Για τους τραυματισμούς και την παρουσία των φιλάθλων: «Ο Ντίνας είχε ένα θέμα της τελευταίας στιγμής. Ο Φουρλατάρας είχε έναν μικροτραυματισμό, ενώ και ο Αντωνιάδης βρήκε έξω με αναγκαστική αλλαγή λόγω ενός προβλήματος στον αγκώνα. Για ακόμα μια φορά ευχαριστούμε τους φιλάθλους για την συμπαράσταση».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.