Νικος Μπαχαριδης: «Κοιταμε τον καθε αγωνα ξεχωριστα»

Τη στήριξη του κόσμου ζήτησε ο τεχνικός της ομάδας

Χαρούμενος αλλά προσγειωμένος παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Πανθρακικού Νίκος Μπαχαρίδης μετά το 3/3 που έκανε η ομάδα του. Η «σημαία» του Πανθρακικού επισήμανε πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι αλλά εύκολο το δείχνει η απόδοση της ομάδας του ενώ τόνισε για άλλη μία φορά πως στόχος είναι να εξασφαλίσουμε άνετα την παραμονή μας στην κατηγορία.

«Απέναντι μας είχαμε μία ομάδα με συνεχή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες ενώ εμείς τα τελευταία χρόνια ήμασταν εξαφανισμένοι από τον ποδοσφαιρικό χάρτη και για το λόγο αυτόν απαιτείται υπομονή και σκληρή δουλειά» επισήμανε ο «Μπάχα» συμπληρώνοντας πως  «ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του σήμερα» απευθύνοντας κάλεσμα σε όλη την ποδοσφαιρική Ροδόπη για να γεμίσει ξανά το ΔΑΚ Κομοτηνής!

Τέλος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Καλογρανά για τη σταθερότητα στην απόδοση του επισημαίνοντας πως αυτός και τα υπόλοιπα παιδιά (Σμάλης, Κωσταρέλης κλπ) είναι μέρος του project του Πανθρακικού!

Αναφορικά με τις αλλαγές στο βασικό σχήμα ανέφερε ότι λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων Αρετάς και Μπαϊκαρά έμειναν εκτός ώστε να είναι έτοιμοι τις επόμενες αγωνιστικές ενώ επεσήμανε πως το ρόστερ είναι πάρα πολύ ποιοτικό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.