Νικος Μπαχαριδης: «Ικανοποιημενος απο την προκριση, οχι απο την εμφανιση»

Ο τεχνικός των «Πρασίνων» παρουσιάστηκε αισιόδοξος ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων

Ικανοποιημένος από την πρόκριση αλλά όχι από την εμφάνιση παρουσιάστηκε ο προπονητής του Πανθρακικού Νίκος Μπαχαρίδης με το πέρας της αναμέτρησης της ομάδας του με την Αλεξανδρούπολη FC.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής παρουσιάστηκε σίγουρος για βελτίωση της ομάδας μέσα στο προσεχές διάστημα. Παράλληλα αποκάλυψε πως η ομάδα του είναι σε αναζήτηση 3 ποδοσφαιριστών, στην άμυνα, στο κέντρο και στην επίθεση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «Μπάχα»:

Για την πρόκριση: «Σίγουρα ήταν αγχωτική πρόκριση. Δεν έχουμε πολύ καιρό που ξεκινήσαμε την προετοιμασία. Αυτό δεν παίζει ρόλο όμως γιατί οι αντίπαλοι είχαν λιγότερες προπονήσεις. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εικόνα της ομάδας μου. Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα, θα το κάνουμε, και πιστεύω όσο περνάει ο καιρός και έρχονται τα παιχνίδια θα είμαστε αρκετά καλύτεροι».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Πιστεύω δεν έχουμε φτάσει ούτε στο 60-65%. Είμαστε σε πολύ χαμηλό ποσοστό. Αυτό οφείλεται στην επιβάρυνση της προετοιμασίας, αλλά τα αποτελέσματά της θα βγουν αργότερα μέσα στη χρονιά. Πιστεύω σε 10 μέρες θα είμαστε πιο έτοιμοι με όποια ομάδα και να παίξουμε, είμαι πολύ σίγουρος για τα παιδιά».

Για την ανταπόκριση του κόσμου: «Είδαμε νέο κόσμο στο γήπεδο. Είναι πολύ θετικό αυτό και τους ευχαριστώ. Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι περισσότεροι και παιχνίδι με παιχνίδι να τους κάνουμε πάρα πολλούς, γιατί τους χρειαζόμαστε».

Για επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση: «Έχουμε στο μυαλό μας δύο τρεις ποδοσφαιριστές. Ένα στόπερ, ένα αμυντικό χαφ και ένα σέντερ φορ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουμε είναι ενδεκαδάτοι. Δεν κρατάω ποδοσφαιριστές που δεν τους υπολογίζω. Όλα τα παιδιά από τον 15χρονο που έχουμε, μέχρι τον 37χρονο Μπαϊκαρά, όλοι είναι υπολογίσιμοι. Είδατε σήμερα ότι ο Βάσκος έκατσε στον πάγκο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.