Νικη σε διεθνες φιλικο για τον Ατλα Κομοτηνης

Επικράτησε της γηπεδούχου ομάδας του Ζλάτογκραντ Βουλγαρίας

Η αντρική ομάδα του Άτλα Κομοτηνής βρέθηκε στο Zlatograd της γειτονικής Βουλγαρίας στο πλαίσιο  του προγράμματος της μεταβατικής περιόδου και αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα του Zlatograd.

Ο αγώνας ήταν διαφήμιση του αθλήματος και οι παρευρισκόμενοι φίλαθλοι απόλαυσαν έναν όμορφο αγώνα με πολλές δυνατές φάσεις και πλούσιο θέαμα. Για την ιστορία αγώνας έληξε 88-93 υπέρ του Άτλα και έτσι ο νεοσύστατος σύλλογος  έκανε την  πρώτη του Ευρωπαϊκή νίκη.  Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και με τα έσοδα του αγώνα θα βοηθηθεί ένας νεαρός που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου και του Δήμου του Zlatograd υποδέχθηκαν την αποστολή του Άτλα και μας ξεναγησαν στη πόλη που αυτό το τριήμερο φοράει τα γιορτινά της με πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγίου Γεωργίου.

Ο Γενικός Αρχηγός του Άτλα κ. Δαφτσής που διατηρεί άριστες σχέσεις με τους υπεύθυνους του συλλόγου και με την πολιτική ηγεσία του Zlatograd μιας και είναι άριστος γνώστης της Βουλγάρικης γλώσσας συζήτησε για συνεργασία και σε επίπεδο ακαδημιών.

Η αποστολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ανοίγοντας νέους ορίζοντες δράσεων και για τους δύο συλλόγους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.