Νικη παραμονης για την ψυχωμενη ΑΕ Κομοτηνης

Ματέους και Ναζαρένο οδήγησαν τους «Κιτρινόμαυρους» στη νίκη επί του Πανιωνίου

Σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, η ΑΕ Κομοτηνής έδειξε σοβαρό πρόσωπο και με «αιχμή» του δόρατος τους Ματέους και Ναζαρένο επικράτησε του Πανιωνίου με 3-1.

Η ΑΕ Κομοτηνής αγωνίστηκε χωρίς τους Κυριακίδη, Χατζόπουλο και στο πρώτο σετ έψαχνε τα πατήματα της στο παρκέ. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Πανιώνιος του Αργύρη Ψάρα, παίρνοντας το πρώτο σετ με 19-25.

Η εικόνα όμως άλλαξε άρδην καθώς ο διαγώνιος της ΑΕ Κομοτηνής άρχισε να δείχνει για ποιο λόγο αποκτήθηκε και έγινε η αντεπίθεση. Έτσι η ομάδα του Κρεούζη κατάφερε να μετατρέψει το 12-11 σε 20-13, ισοφαρίζοντας άμεσα σε 1-1 με 25-19.

Στο ξεκίνημα του τρίτου σετ ο Πανιώνιος μπήκε πιο συγκεντρωμένος και έκανε από νωρίς μικρή διαφορά με 2-5, με την ΑΕ Κομοτηνής να απαντά σε 9-9 και 10-9, παίρνοντας για πρώτη φορά προβάδισμα στο σκορ. Από εκείνο το σημείο και μετά οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το 17-16, όπου ένα απίστευτο σερί της ΑΕ Κομοτηνής έγραψε το 25-19 και το 2-1.

Τα νεύρα και οι φωνές των φιλοξενούμενων δεν χάλασαν ούτε το παιχνίδι ούτε την συγκέντρωση των «Κιτρινόμαυρων». Έτσι με τον αέρα των δύο σετ, η ομάδα του Ηλία Κρεούζη ήταν καταιγιστική από την αρχή του σετ και μετά το 6-6, προηγήθηκε με 12-7 και 18-10, ολοκληρώνοντας έτσι το σετ με 25-15 και παίρνοντας τη σπουδαία νίκη με 3-1.

Τα σετ: 19-25, 25-19, 25-19, 25-15

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Ηλίας Κρεούζης): Ναζαρένο, Ματέους, Σκαρλατίδης, Γκόνας, Δουκίδης, Ζαϊμης/ Πάντσιος (λ), Παπάζογλου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αργύρης Ψάρας): Σαλωνίτης, Γιαννόπουλος, Χατζηνικολάου, Κωνσταντινίδης, Κάλφας, Φύτρος/ Κουτσούρης (λ), Βασιλακόπουλος, Κλαυδιανός, Καφούρος (λ)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.