Νικη με “τριαρα” για την Δοξα Σωστη!

Δόξα Σώστη - Αναγέννηση Παγουρίων 3-0 (+Gallery)

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Δόξα Σώστη νικώντας με 3-0 την Αναγέννηση Παγουρίων στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Θράκης.
Το τελικό αποτέλεσμα σε καμία των περιπτώσεων δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και αυτό γιατί η Αναγέννηση στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους τη δημιουργία πολλών ευκαιριών.
 
Με αυτή τη νίκη η Δόξα μείωσε στον έναν βαθμό την απόσταση με τον πέμπτο Σπάρτακο και η βαθμολογική της θέση δείχνει πόσο καλό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του coach Τσιμπουργκένη, ενώ από την άλλη η Αναγέννηση Παγουρίων παρέμεινε στην 7η θέση με 7 βαθμούς.
Αναμφισβήτητα MVP αναμέτρησης ήταν ο αρχηγός των γηπεδούχων, Δημήτρης Ανδρίκου, που είχε 2 γκολ και μία ασίστ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Μάντρα της Δυτικής Αττικής.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
1' Σέντρα του Μπουρλόκα από τα αριστερά με την μπάλα να κοντράρει στην άμυνα και να καταλήγει στον Κέφη που με γυριστό σουτ από την μικρή περιοχή θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πατερέλλη.

6' Εκτέλεση φάουλ του Ανδρίκου από τον άξονα με τον Λάβδα να “πιάνει” την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαγδαληνού.

12' Ο Πολυμένωφ από τα αριστερά θα βγάλει παράλληλη πάσα με αποδέκτη τον Μουρατίδη όμως το σουτ του πέρασε αρκετά άουτ.

16' Ο Τέφος κάνει ωραία σέντρα από τα αριστερά με την μπάλα να περνάει πάνω από τον Ασλαμασλή και να καταλήγει στον Βουλγαρίδη που με δυνατό γυριστό σουτ θα στειλει την μπάλα μόλις άουτ.

55'ΓΚΟΛ.Κόρνερ του Όζη κεφαλιά του Ανδρίκου που εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Μαγδαληνού γράφει το 1-0 για τη Δόξα.

72' Εκτέλεση φάουλ του Πολυμένωφ από τα δεξιά με την μπάλα να φτάνει στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Μουρατίδης θα κάνει την προβολή όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

85' ΓΚΟΛ.Ωραία μπαλιά του Ανδρίκου στον Βουλγαρίδη που με πρόσωπο στην εστία πλασάρει ψύχραιμα για το 2-0.

87' ΓΚΟΛ.Πολύ ωραίο γκολ από τον Ανδρίκου έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Σώστη (Τσιμπουργκένης): Πατερέλλης, Σταυρόπουλος, Τέφος, Ανδρίκου, Γεωργακόπουλος, Παπουτσής, Μπανασάς(67' Μυλωθρός), Λάβδας(75'Παπαδόπουλος), Καραγεωργόπουλος(46' Κοζατσόγλου), Μουσταφά, Βουλγαρίδης.
Αναγέννηση Παγουρίων (Μεχμέτ Μεχμέτ): Μαγδαληνός, Ασλαματζίδης,Τσόγγας(75'Τογονίδης), Πολιτίδης, Χρηστακάκης, Μακρής, Πολυμένωφ, Κέφης,Μουρατίδης, Μπουρλόκας, Σαρακατσάνης.

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.