Νικη με κακο προσωπο για την Ξανθη

Επικράτησε με 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας χωρίς να πείσει με την εμφάνιση της

Η Ξάνθη επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, καθώς επικράτησε του ΟΦ Ιεράπετρας με σκορ 2-1. Μπορεί η νίκη να ήρθε και μαζί το τρίποντο, ωστόσο η εικόνα ήταν πολύ μέτρια και σίγουρα χρειάζεται σκληρή δουλειά για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στην Super League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων στο έντυπο που μοίρασε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ το γραφείο τύπου του ΑΟ Ξάνθης

Η εικόνα της αναμέτρησης

Οι γηπεδούχοι έχασαν στο 8’ τον Τάσο Παπάζογλου ο οποίος τραυματίστηκε ενώ το ίδιο συνέβη και με το Λεμονή για τον ΟΦΙ στο 20ο λεπτό. Το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης ανήκε στους Ξανθιώτες. Στο 26΄έπειτα από αρκετές πάσες των παικτών των γηπεδούχων, ο Πέτροβιτς έβγαλε σέντρα, ο Καπνίδης γύρισε προς τα πίσω και ο Σιατραβάνης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ωστόσο, στο 40ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι καθώς ο διαιτητής καταλόγισε την «εσχάτη» των ποινών για ανατροπή του Κούστα εντός περιοχής. Ο Βογιατζής ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση εύστοχα για να φέρει το ματς στα ίσια για τους Κρητικούς .

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κυνήγησαν το τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Μάλιστα στο 80΄ έμειναν με παίχτη λιγότερο μετά την αποβολή του Έμπερτ. Ο Τάτος όμως δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη και στο 84’ πήρε το… όπλο του. Με τρομερό σουτ  έβαλε ξανά σε θέση οδηγού την Ξάνθη και παράλληλα της χάρισε τη νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ξάνθη (Πόποβιτς): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου (9′ λ.τ Τζούρμαν), Βέρκερ, Κέβιν, Μπριλάντε, Έμπερτ, Τάτος (86′ λ.τ Βόλτερς), Πέτροβιτς, Καπνίδης (66′ Μυστακίδης), Σχρόιγεν (66′ Ντίνας), Σιατραβάνης (86′ Θυμιάνης).

ΟΦ Ιεράπετρας (Κακαβάς): Αθανασόπουλος, Χιντζίδης (72′ Αρναούτογλου), Χατζητερζόγλου, Μασουέρο, Λεμονής (23′ λ.τ Πριόνας), Τεγούσης, Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα, Ντάλα Κόστα (64′ Αποστολίδης), Κούστα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.