Νικη και τωρα τα μεγαλα ντερμπι για τον Πανθρακικο

Επικράτησε της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου και τώρα ετοιμάζεται για τα ντέρμπι κορυφής

Ο Πανθρακικός επικράτησε με 4-0 της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου για την 16η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Θράκης και πλέον στρέφει την προσοχή του στις 3 αναμετρήσεις που ακολουθούν, που ίσως κρίνουν και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη δεν πάτησε γκάζι, είχε νευρικότητα και υπέπεσε σε πολλά εύκολα λάθη στη μεσαία γραμμή απέναντι σε μία ομάδα με αμυντικογενή προσανατολισμό αλλά σαφείς θέσεις στο γήπεδο.

Το «γόρδιο δεσμό» έλυσε ο Βάσκος στο 16΄ για να κάνει το 2-0 ο Καλογρανάς στο 38΄. Ο Αντωνιάδης βρήκε ξανά δίχτυα στο 75΄ για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 ο Βάσκος, ο οποίος είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Πανθρακικού.

Ο Πανθρακικός πλέον έχει μπροστά του 2 εκτός έδρας αναμετρήσεις (Αρχοντικά, Γρατινή) και το ντέρμπι κορυφής με την Ελπίδα Σαπών στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αντίθετα, η Αναγέννηση θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού με την εμφάνιση της κόντρα στον πρωτοπόρο Πανθρακικό να δείχνει πως η θέση της αδικεί την ομάδα του Θρυλορίου.

Διαιτητής:  Μπαλάφας, Επόπτες: Διονίδης – Κέκου

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Τσώλας, Αρετάς, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτη (65΄ Σαπναρας), Καλογρανάς (46΄ Φουρλατάρας), Χακάν, Βάσκος (85΄ Μπεναβέλης), Αντωνιάδης, Δραγανίδης (71΄ Ερκάν)

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου (Σκουλής): Καργάκης, Παγκοζίδης Η., Ζήσης, Γιώτης, Ιωαννίδης, Παγκοζίδης Ε., Χατζηαντωνίου, Ζωγιός, Πασχάλης, Παναγιωτίδης, Αθανασόπουλος (27΄ Σόλλας)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.