Νικη ανασα για την Δοξα Προσκυνητων!

Δόξα Προσκυνητών - Α.Ε. Διδυμοτείχου 2-1 (+Video & Gallery)

Στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης παρουσία 100 περίπου φιλάθλων, η Δόξα Προσκυνητών πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 απέναντι στην ΑΕ Διδυμοτείχου, που της δίνει ισχυρή ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Ήταν αναμφισβήτητα το καλύτερο φετινό παιχνίδι για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη και μάλιστα κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα που μέχρι πρότινος βρισκόταν στην  τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
 
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και σε αντίθεση με ματς προηγούμενων αγωνιστικών, έδειχναν πως ήθελαν αλλά και πίστευαν πολύ στη νίκη.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο όμως στο δεύτερο η Δόξα είχε ένα φοβερό δίλεπτο μέσα στο οποίο κατάφερε να βάλει δύο γκολ, με δράστες τους: Βάσκο(58') και Σιχλιμοίρη(60'), ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο 86' ο Εμρέ.
 
Όπως είναι φυσικό οι πανηγυρισμοί όλων των ανθρώπων της Δόξας ήταν έξαλλοι μετά το τέλος της αναμέτρησης καθώς υπήρχε μεγάλη πίεση στις τάξεις της ομάδας για το παιχνίδι αυτό.
Τέλος να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
6' Σουτ του Γιαννόπουλου από τον χώρο του άξονα με τον Νικολίτσα να αποκρούει με υπερένταση στην δεξιά γωνιά του σε κόρνερ.
16' Ο Βάσκος από τα αριστερά σουτάρει στην κλειστή γωνία με τον Συριτούδη να είναι σε σωστή θέση και να διώχνει σε πλάγιο.
50' Γυριστό σουτ του Βάσκου εντός της περιοχής με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Συριτούδη.
58' ΓΚΟΟΟΟΟΛ.Ο Βάσκος συγκλίνει από τα αριστερά “πιάνει” δυνατό σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε πόδι αμυντικού και να καταλήγει στα δίχτυα του Συριτούδη για το 1-0.
60' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ.Ωραία μπαλιά του Βάσκου στον Σιχλιμοίρη με τον τελευταίο να πλασάρει ιδανικά για το 2-0.
62' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΔ με τον Γιαννόπουλο να μπαίνει ωραία στην περιοχή από τα δεξιά με το τελείωμα του όμως να βρίσκει στο πόδι του Νικολίτσα και να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
66' Ο Σιχλιμοίρης πασάρει κάθετα στον Βάσκο που με πρόσωπο στην εστία θα στείλει την μπάλα ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Συριτούδη.
79' Μεγάλη φάση για τους Προσκυνητές με τον Ιωαννίδη μέσα από την περιοχή να σουτάρει με την μπάλα όμως να βρίσκει σε σώμα αμυντικού και στη συνέχεια να υψώνεται στον Σιχλιμοίρη που από πολύ κοντά έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.
86' ΓΚΟΛ. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Εμρέ λίγο έξω από την περιοχή, το οποίο θα καταλήξει στα δίχτυα μειώνοντας για την ομάδα του σε 2-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Προσκυνητών (Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Πατούλιας, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Φαρμάκης, Τρίχας, Χακάν(67' Κελεσίδης), Ιωαννίδης, Σιχλιμοίρης(88' Ζήνωνος), Βάσκος, Δραγανίδης.
Α.Ε Διδυμοτείχου (Τελκίνσκι): Συριτούδης, Θάνος, Παντελίδης(78' νικολαιδης), Κουρδάκης, Χρίστεφ, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Πατιαλιάκας(56'Σουλειμάν,68'Καζάλας), Γιαννόπουλος, Ιντζές(81' ζαφειρόπουλος).

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:
Δόξα Προσκυνητών-ΑΕ Διδυμότειχου 2-1
Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου-Άρης Αβάτου 1-0
Ελπίς Σκουτάρεως-Αετός Ορφανού 2-1
Ορφέας Ξάνθης-Απόλλων Παραλιμνίου 0-1
Καβάλα-Νέστος Χρυσούπολης 0-0
Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-1
 
Η Βαθμολογία
1. Απόλλων Παραλιμνίου 17
2. Ελπίδα Σκουτάρεως 15
3. ΑΟ Καβάλα 14
4. Νέστος Χρυσούπολης 14
5. ΑΕ Διδυμοτείχου 12
6. Άρης Αβάτου 12
7. Αετός Ορφανού 9
8. Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 8
9. Ορφέας Ξάνθης 8
10. Δόξα Προσκυνητών 8
11. Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 8
12. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 5

Δηλώσεις Γιάννη Πουρλιάκα – Τεχνικού Διευθυντή Δόξας Προσκυνητών

Δηλώσεις του προπονητή της ΑΕ Διδυμοτείχου Κρίστο Τελκίνσκι

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.