Νεστος Χρυσουπολης – Δοξα Προσκυνητων 2-1

Την ήττα από τον Νέστο Χρυσούπολης γνώρισε εκτός έδρας η Δόξα Προσκυνητών στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄εθνικής. Αγωνιστικά οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Καλύτερος στο πρώτο μέρος ο Νέστος, προηγήθηκε με τέρμα του Αποστολίδη. Στην επανάληψη η Δόξα Προσκυνητών ήταν καλύτερη, δήχθηκε το 2-0 με τον Καζαντζίδη, δεν τα παράτησε όμως και μείωσε στο 81΄με τον Κίτσο. Για άλλο ένα παιχνίδι ο Γιάννης Κλειτσιώτης δεν είχε στη διάθεση του τον στρατευμένο Λειβαδιώτη και τον τραυματία Λεφή. 

Οι φάσεις του αγώνα 

Ο Νέστος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 15΄θα χάσει μια καλή ευκαρία, Μαζιώτης έκανε το σουτ ο Περτσάς απέκρουσε την μπάλα και χτύπησε το οριζόντιο του δοκάρι. Στο 18΄ο Γιάννης Κλειτσιώτης προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή καθώς τραυματίστηκε ο Σιδηρόπουλος που αποχώρησε κα τη θέση του πήρε ο Εμρέ.
 
Στο 29΄οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ μετά από σουτ του Παναγιωτόπουλου ο Περτσάς θα αποκρούσει την μπάλα και στην επαναφορά ο Αποστολίδης από κοντά δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Προσκυνητών αν και μπήκε καλύτερα θα δεχθεί και δεύτερο τέρμα στο 70΄όταν ο Αποστολίδης έκανε σουτ , η μπάλα κόντραρε σε σώματα, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καζαντζίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0.
Ο Δημητριάδης στο 75΄θα πιάσει ένα καλό σουτ που θα καταλήξει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σαμουλίδη. Στο 81΄ο Κίτσος με ωραίο σουτ θα μειώσει σε 2-1 για την ομάδα των Προσκυνητών. Μέχρι το τέλος του αγώνα οι παίχτες του Γιάννη Κλειτσιώτη πίεσαν για την ισοφάριση αλλά όμως δεν κατάφεραν κάτι το ουσιαστικό και έτσι ήρθε η ήττα με σκορ 2-1. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Νέστος Χρυσούπολης: Σαμουλίδης, Καζαντζίδης, Μπουλγκούρας, Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Λασπατζής, Φαμπιόλ (46’ Κοντογιάννης), Μαζιώτης, Παναγιωτόπουλος (81’ Βακιρτζής), Αποστολίδης, Μιχαλάκης (90+1 Τσάκωνας).
 
Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Σιδηρόπουλος (18’ Εμρέ), Κελεσίδης, Μουζασβίλι (83’ Μανδύλας), Κίτσος, Τρίχας, Δραγανίδης, Μόσχος, Βάσκος, Κλής, Δημητριάδης (76’ Γιαννακιτσίδης). 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

 

Καμπανιακός – ΑΟ Καρδίας 4-2
Απόλλων Παραλιμνίου – Εορδαϊκός 2-2
Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 2-1
Δόξα Δράμας – Απόλλων Καλαμαριάς 1-4
ΦΑΣ Νάουσα – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-1
ΑΕΠ Βατόλακκου – Ορφέας Ξάνθης 0-2
Μακεδονικός Φούφα – Αλμωπός Αριδαίας 2-0
Ρεπό: Καβάλα

 
 

Η βαθμολογία μετά από 10 αγωνιστικές

 

1 Απόλλων Καλαμαριάς 21
2 Δόξα Δράμας 21
3 ΑΠΕ Λαγκαδά 19*
4 Νέστος Χρυσούπολης 17*
5 Ορφέας Puma Ξάνθης 16*
6 Καμπανιακός 13*
7 Αλμωπός Αριδαίας 11*
8 Α.Ο Καβάλας 11*
9 Μακεδονικός Φούφα 11*
10 ΦΑΣ Νάουσα 10*
11 Απόλλων Παραλιμνίου 10
12 Α.Ο Καρδίας 9
13 Εορδαϊκός 7
14 Δόξα Προσκυνητών 5*
15 ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου 5*

 
* Οι ομάδες που έχουν πραγματοποιήσει το ρεπό τους

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.