Νεες επιτυχιες για τον ΑΣ Δημοκριτειο Badminton

3 χάλκινα μετάλλια και πολύ καλές εμφανίσεις ο απολογισμός σε μία ακόμα σπουδαία διοργάνωση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παρουσία του Α.Σ. Δημοκρίτειο σε άλλο ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα Badminton. Οι Ανδρέας Ιορδάνου, Αλίκη και Μαρία Κασάπη παρουσιάστηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα υ15 και u19 βελτιωμένοι σε σχέση με το παρελθόν και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία για τη συνέχεια/

Ο Ανδρέας Ιορδάνου πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο απλό αγοριών και στο διπλό μικτό, η Μαρία Κασάπη το χάλκινο μετάλλιο επίσης στο μικτό ενώ στο απλό έμεινε στις 16!

Η Αλίκη Κασάπη με συμπαίκτη τον Κωνσταντίνο Μπούρα στο μικτό έμεινε στους 16 όπως και στο απλό νεανίδων , δείχνοντας όμως πολύ καλά στοιχεία . Η συνέχεια θα δοθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουλίου στο Βόλο για τις κατηγορίες υ17 και ανδρών γυναικών όπου αναμένεται μεγαλύτερη συμμετοχή από τους αθλητές της ομάδας μας.

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τον σύλλογο Badminton Α.Σ. Δημοκρίτειο

Με γραπτή δήλωση του, ο προπονητής του συλλόγου κ. Χαράλαμπος Ιορδάνου θέλησε να ευχαριστήσει θερμά τον τοπικό σύλλογο Μπάντμιντον Γλυκών Νερών  και τον Βασίλη Κατσίφα για την διοργάνωση και την φιλοξενία , τον Χριστο Τσαρτσίδη  για την συνεργασία ,  τους διαιτητές και επιδιαιτητή των αγώνων, την ομοσπονδία και  όλους τους εμπλεκόμενους συναδέλφους για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων ! Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν σε μια δύσκολη περίοδο για όλους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.