Νεες διακρισεις για τον ΑΣ Δημοκριτειο

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης u20

Την ανοδική πορεία των αθλητών και αθλητριών του ΑΣ Δημοκριτείου επιβεβαίωσαν οι επιδόσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U20 που διεξήχθη στο Μουζάκι Καρδίτσας το διήμερο 22-23/04/2023

400 αθλητες/τριες απο όλοι την Ελλάδα συμμετείχαν τις 2 μέρες στα 3 στιλ  Ελληνορωμαϊκή, Ελεύθερα και Γυναικεία πάλη  Την Κομοτηνή εκπροσώπησαν 6 αθλητες/τριες στο πρωτάθλημα Ελλάδας.

Ο ΑΣ Δημοκρίτειο (DUTH Wrestling) συμμετείχε στο στιλ της Ελευθέρας με 3 αθλητές  (Α. Τρισκας 70 κιλά, Π. Ουζουνάκης 86 κιλά και Γ. Βαρτανιάν 125 κιλά.) και στη Γυναικεία πάλη με 3 αθλήτριες (Α. Αμπελίδου 57 κιλά Κ. Αλεξιάδη 57 κιλά & Ν. Μπάρμπα 68 κιλά).

Ο ΑΣ Δημοκρίτειο (DUTH Wrestling) κατέλαβε την 3η Θέση στην γενική βαθμολογία στην κατηγορία νεανίδων U20 με τις εξής επιδόσεις:

Χρυσό μετάλλιο για την Αγάπη Αμπελίδου 57κιλα & Νικολέτα Μπάρμπα 68 κιλά

Χάλκινο μετάλλιο για την Κατερίνα Αλεξιάδη στα 57 κιλά.

Οι πρωταθλήτριες Α. Αμπελίδου και Ν. Μπάρμπα θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας με την εθνική ομάδα U20 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Ισπανία τον Ιούνιο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πολωνία τον Αύγουστο.

Οι αθλητές/τριες του (DUTH Wrestling) γυμνάζονται καθημερινά στις άρτιες εγκαταστάσεις του ΣΕΦΑΑ –ΔΠΘ, τις οποίες και φροντίζει να απολυμαίνει τα τακτική βάση ο κ. Παναγιώτης Φυτιλάς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.