Νεα προσθηκη για Πανθρακικο

Απέκτησε τερματοφύλακα που αγωνιζόταν στη Κ19 του Απόλλωνα Σμύρνης

Σε μία προσθήκη ενός ταλαντούχου τερματοφύλακα προχώρησε ο Πανθρακικός αποκτώντας τον 18χρονο ταλαντούχο τερματοφύλακα του Απόλλωνα Σμύρνης και της ΑΕΚ, Χρήστο Σοφούλη.

Ο 18χρονος (γεννημένος στις 14/02/2003) τερματοφύλακας αγωνιζόταν στην Κ19 του Απόλλων Σμύρνης. Στο παρελθόν πέρασε και το 2014 ήταν στο ρόστερ της Κ13 στην ΑΕΚ.

Συμφώνησε με τον Πανθρακικό και θα συνδυάσει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο με την φοίτηση του στην ΣΕΦΑΑ του Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ο Σοφούλης θα πλαισιώσει τους Κεχαγιά, Σαλπιγγίδη που βρίσκονται ήδη στην ομάδα της Κομοτηνής.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Κομοτηνής

Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό τερματοφύλακα Χρήστο Σοφούλη.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας (14.02.2003) προέρχεται από την ομάδα Κ19 του Απόλλωνα Σμύρνης και στην Κομοτηνή θα συνδυάζει την παρουσία του στην ομάδα μας με την φοίτηση του στην ΣΕΦΑΑ του ΔΠΘ.

Ένας ακόμα παράγοντας για τον οποίο επέλεξε την ομάδα μας πέραν της οργάνωσης, του ισχυρού brandname και των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί, είναι η παρουσια του Γιώργου Μπακιρτζίδη στο τεχνικό επιτελείο ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην οικογένεια του Πανθρακικού και του ευχόμαστε να περάσει μια όμορφη και γεμάτη επιτυχίες ζωή την επόμενη τετραετία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.