Νεα νικη και κοντα στη Γ΄ Εθνικη ο Πανθρακικος

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Χρήστος Βάσκος

Την νίκη που χρειαζόταν πήρε ο Πανθρακικός μπροστά σε 2000 οπαδούς του επί της μαχητικής ομάδας του Ηρακλή Αμμουδιάς και έχοντας κάνει και το ρεπό του είναι ένα από τα φαβορί για την τριάδα που θα πάρει την άνοδο. Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη κυριάρχησε και πήρε δίκαια τη νίκη, χάνοντας σωρεία ευκαιριών για να διευρύνει το δείκτη του σκορ.

Ο Πανθρακικός μπήκε καλά απείλησε στο 11′ όταν σε ώραία σέντρα του Φουρλατάρα το σουτ του Ερκαν πέρασε μόλις άουτ από τα δοκάρια του Κοτουγλίδη. Στο 13′ ο Ηρακλής με την σειρά του απείλησε τον Κασκαντάμη που έκανε ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια του Πανθρακικού στα μπαράζ, σε κεφαλιά του Μουστα που πέρασε αουτ. Στο 16′ οι γηπεδούχοι είχαν ένα ωράιο σουτ με τον Γιαννακιτζίδη που πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι των Σερραίων και λίγο αργότερα ζήτησαν πέναλτι στο 21′ σε χερι του Δαγκουλη σε σουτ του Φουρλατάρα με τον διαιτητη να δίνει συνέχεια στο ματς. Στο 22′ ωστόσο ο Ασβεστόπουλος από το Κιλκίς έδειξε στην επόμενη φάση πέναλτι σε ανατροπή του Βάσκου από τον Ηλία Γκάλιο με τον Καστοριανό επιθετικό να ανοίγει το σκορ ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους του Πανθρακικού που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου στο 32′ ένα καλό και μακρινό σουτ του Βελή Χακάν πέρασε μόλις άουτ από τα δοκάρια του Κοτουγλίδη.

Στο δέυτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός χωρίς να ρισκάρει ιδιαίτερα κράτησε το πολυπόθητο τρίποντο, έχοντας καποιες ευκαιρίες όπως στο 47′ όταν σε σέντρα του Γιαννακιτσιδη ο Ερκαν στο β’ δοκαρι σχεδόν σε κενή εστία έπιασε αερα χάνοντας μια τρομερή φα΄ση να καθαρίσει το ματς. Στο 64′ από κόρνερ του Γκουτσιδη το μονοκόμματο σουτ του Σιδηρόπουλου πέρασε αουτ, ενω και ένα λεπτό αργότερα στο 65′ ο Βάσκος έπιασε καλή κεφάλια αλλά μπλόκαρε ο Κοτουγλίδης με διπλή προσπαθεια. Τέλος ο Κοτουγλίδης και πάλι έσωσε τον Ηρακλή στο 81′ όταν σε ωραία ενέργεια του Βάσκου αυτός βρήκε το Χακάν αλλά το δυνατό σουτ έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο πολύ καλός Σερραίος κήπερ.

Την επόμενη 5η και εμβόλιμη αγωνιστική ο Πανθρακικός που έφτασε τους 7 βαθμούς δίνει την Τετάρτη ίσως το δυσκολότερό του ματς αλλα με αρκετούς εκδρομείς μαζί του στην Χαλάστρα κόντρα στον πρωταθλητή Θεσσαλονίκης που καίγεται για την νίκη με τους Κομοτηναίους έχοντας μείνει στους 4. Από την άλλη ο Ηρακλής Αμμουδιάς έχοντας μόνο 2 βαθμούς δίνει και πάλι εκτός έδρας αγώνα στην Δράμα με την Προσοτσάνη δείχνοντας πως μόνο με 3/3 έχει ελπίδες ανόδου.

Διαιτητής ήταν ο Τάσος Ασβεστόπουλος από το Κιλκίς με βοηθό τον Λάζαρος Μαυρίδης επίσης από την ίδια ένωση και τον Σεζέρ Φεράτογλου της ΕΠΣ Ξάνθης που είναι ο πρώτος διαιτητής που σφυρίζει ματς του α’ ομίλου των μπαράζ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κασκαντάμης, Καλογρανάς, Σιδηρόπουλος, Σαπνάρας, Αντωνιάδης (80′ Αρετας), Βελή Χακάν, Σμάλης, Γιαννακιτζίδης, Φουρλατάρας, Βάσκος, Ερκαν (61′ Γκουτσιδης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ: Κοτουγλίδης, Μουστα (63′ Γεωργιάδης), Κωνσταντίνου, Ζάντσιος (76′ Σιδηρόπουλος), Ηλ. Γκάλιος, Λαδόπουλος, Δαγκούλης, Τοπάλι, Σιτανίδης, Μπ. Ζυγκερίδης, Χρ. Ζυγκερίδης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.