Νεα ηττα για τον ΑΟ Ξανθης

Συνεχίζει να μην πείθει με την εικόνα της η Ξάνθη

Δείχνοντας για ακόμα μία αγωνιστική ένα πολύ μέτριο πρόσωπο, ο ΑΟ Ξάνθης δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 1-0 από την Παναχαϊκή σε ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες αλλά με ελάχιστες καλές στιγμές. Η ομάδα της Ξάνθης για ακόμα μία φορά δεν έπεισε με την αγωνιστική της εικόνα και έτσι έχασε πολύτιμο έδαφος στην μάχη της ανόδου στην Super League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα της Θράκης καθώς μόλις στο 8΄  ο Ανάκογλου με ένα εκπληκτικό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Ξάνθη προσπαθώντας να συνέλθει από το σοκ του γρήγορου τέρματος, προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο και απείλησε στο 30΄ με σουτ του Βόλτερ, με την πάλα να περνάει πάνω από την εστία των γηπεδούχων. Παρά την πίεση των φιλοξενούμενων, δεν δημιουργήθηκαν ιδιαίτερες ευκαιρίες με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να πάνε στα αποδυτήρια με την ομάδα της Πάτρας να προηγείται.

Η Ξάνθη στο δεύτερο μέρος συνέχισε να πιέζει χωρίς όμως να μπορεί να διασπάσει την καλά δομημένη αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Δίνοντας χώρο μάλιστα πιέζοντας ψηλά, ψάχνοντας το τέρμα της ισοφάρισης, η Παναχαϊκή έφτασε κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα της με το σουτ του Αραβίδη να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Ίτσο. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τάτος προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής εκτελώντας απευθείας το φάουλ αρκετά μακριά από την μεγάλη περιοχή, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο δεξιά από την εστία των γηπεδούχων.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Παρασκευόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πατάπης, Πλιάτσικας, Πάνος (74′ Σταμόπουλος), Μπρους, Μουστακόπουλος (74′ Μασούρας), Γιούσης, Μπάτροβιτς (60′ Τσερούτι), Ανάκογλου (83′ Παπαδόπουλος), Αραβίδης

ΞΑΝΘΗ (Μαραντάς): Ίτσο, Πέτροβιτς, Βέρκερ, Τσαμούρης, Κέβιν (74′ Μικελτάτζε), Θυμιάνης (68′ Τεσίγια), Μπριλάντε, Βόλτερς (74′ Ντίνας), Σιατραβάνης (90′ Τζούρμαν), Τάτος, Καπνίδης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.