National League 1: Αποκλεισμος αλλα ζεστο χειροκροτημα για τον ΓΑΣ Κομοτηνη

Ήττα από τη Γέφυρα στα σημεία και φινάλε μίας εξαιρετικής σεζόν για την ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη

Αστοχία και νευρικότητα στέρησαν από τον ΓΑΣ Κομοτηνή την πρόκριση στην επόμενη φάση των Play Off της National League 1, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Γέφυρα με 55-65 στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου.

Η ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη μπήκε εκπληκτικά στο παιχνίδι παίρνοντας ώθηση από τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 20-13. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πολύ άσχημο για την ομάδα της Κομοτηνής, καθώς από τη μία η Γέφυρα βρήκε ρυθμό στην επίθεση και από την άλλη ο ΓΑΣ επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ αστοχίας τόσο έξω από τη γραμμή των 6.75 όσο και από τη γραμμή των βολών. Έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους Θεσσαλονικείς να προηγούνται με 31-38.

Στο ίδιο τέμπο, με αυτό που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος με τη διαφορά να φτάνει και στους 12 αλλά ο ΓΑΣ βρήκε αντίδραση με τους Αρχιμανδρίτη, Σιγκούνα να ηγούνται επιθετικά. Έτσι λοιπόν η διαφορά έφτασε στον πόντο ενώ με την έναρξη της τέταρτης περιόδου ακολούθησε τεχνική ποινή στον πάγκο της Γέφυρας με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ξεκινήσει ουσιαστικά από το μηδέν.

Οι δύο ομάδες επιθετικά αναλώθηκαν σε κακές επιλογές και όλα έδειχναν πως το φινάλε θα ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς. Στα 38¨ πριν το φινάλε  η μπάλα πήγε στο low post όπου ο Σιγκούνας δεν ολοκλήρωσε επιτυχώς την προσπάθεια με υποψία φάουλ και στη συνέχεια έπεσε βροχή τεχνικών ποινών, καθώς δέχθηκαν από δύο οι Σιγκούνας και Λεμονίδης, οι οποίοι και αποβλήθηκαν. Έτσι το τελικό 55-65 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.

ΓΑΣ Κομοτηνή-Γέφυρα 55-65

Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Παπαγεωργίου-Πράττος

Δεκάλεπτα: 20-13, 31-38, 49-50, 55-65

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης): Σιγκούνας 10(1), Αρχιμανδρίτης 8(2), Περρής 9, Αβδάλας 6, Δρέλλας 9(1), Φιλοξενίδης 3, Ζοτος, Κάλτσος, Χωματάς, Κάφφκε 2, Χριστοδούλου 8.

ΜΓΣ Γέφυρας (Δαδάλας): Χρυσόπουλος 11(1), Καλαϊτζίδης, Φόρογλου 14(2), Σιώπης 16(2), Μαλανδρής 5(1), Κελεσίδης 15, Παππάς 4, Βακουφτσής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.