Να εκπροσωπησει επαξια την Κομοτηνη στο Ευρωπαικο Πρωταθλημα Ζιου Ζιτσου θελει ο Οσμαν Σερχαν

Με όπλο του την αποφασιστικότητά του, και ώθηση από την τελευταία χορηγία τηςMotorOil, θέλει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό

Δυσκολία το γεγονός ότι πρέπει να βρίσκει χρόνο για προπονήσεις ανάμεσα από τις ώρες εργασίας του

Μια απροσδόκητη ώθηση, που θεωρεί και αναγνώριση των προσπαθειών του, δέχτηκε ο Οσμάν Σερχάν, ο αθλητής Ζίου Ζίτσου από την Κομοτηνή, ο οποίος στο επικείμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα έχει χορηγό την MotorOil, κάτι που τον βοηθά τόσο στην προετοιμασία του, αλλά και του δίνει ακόμα ένα έναυσμα να συνεχίσει στο άθλημα που τόσο αγαπά.

Ο αθλητής είναι 26 χρονών, ασχολείται με το Ζίου Ζίτσου εδώ και 15 χρόνια, εφτά από τα οποία συμμετέχει στην Εθνική Ελλάδος, ενώ έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις στη Θράκη, τη Βόρεια Ελλάδα και πανελλαδικά.

Έτσι ο αθλητής του Πανθρακικού Συλλόγου Ζίου Ζίτσου, στις 23 με 26 Νοεμβρίου θα βρεθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Ζίου Ζίτσου, και η χορηγία τον βοηθά στην προετοιμασία του, που έχει ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού μαζί με τον προπονητή του Πάρη Μαρινέλη.

Και αυτό γιατί ο Οσμάν Σερχάν, ως ενήλικος αθλητής που ασχολείται με τον πρωταθλητισμό στην Ελλάδα, πρέπει όπως πολλοί αθλητές, σε πάρα πολλά αθλήματα, να δουλεύει για να εξασφαλίσει τα προς το ζην, και να προπονείται στον ελεύθερο χρόνο του.

Όπως ανέφερε, η προετοιμασία του ήταν δύσκολη, μιας και παράλληλα δουλεύει σε σούπερ μάρκετ, και έτσι όλο το καλοκαίρι το μόνο που έκανε ήταν όλες τις ελεύθερες ώρες που είχε από τη δουλειά, να τις αφιερώνει στην προπόνηση.«Όταν ασχολείσαι με τον πρωταθλητισμό, σε τέτοιου είδους αθλήματα, θέλει θυσίες» ανέφερε χαρακτηριστικά, για αυτό και η προετοιμασία ήταν δύσκολη σε αυτές τις συνθήκες.

Παρόλα αυτά ελπίζει πως, με ένα μήνα να έχει απομείνει μέχρι την διοργάνωση, θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της διοργάνωσης.

Το επίπεδο δυσκολίας άλλωστε είναι πολύ υψηλό, γιατί θα έχει να αντιμετωπίσει αθλητές από όλη την Ευρώπη, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν σχολές, ή έχουν αρκετές χορηγίες, ώστε να μπορέσουν να αφιερωθούν στις προπονήσεις για τους μεγάλους αγώνες.

Για αυτό άλλωστε και είναι τόσο σημαντικό που κατάφερε να έχει χορηγία από μια μεγάλη επιχείρηση σαν την MotorOil, κάτι το οποίο τον εξέπληξε ευχάριστα, ενώ είναι μια εξέλιξη, η οποία δεν είναι συνηθισμένη στο άθλημά του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.